Tittelidei ~ gjesteblogging

Heyhey, dere søte lesere til Sonja. Jeg kan først ta å presentere meg for dere å si at jeg er ''kusina'' til Sonja, egentlig er vi ikke i familie på noen måter. Men siden folk tar som oftest feil av oss, så kan jeg like godt kalle henne for kusina mi slash søstra mi. Atm er Sonja i Birthe sin bursdag, aaantar jeeei. Som de fleste kanskje har fått med seg skulle hun ta hull i navlen idag, med meg selvfølgelig. (Har ifra før av) Men hun dama hadde ikke noen ledig time, så stakkars nauden får vente til mandag. Så har hun flere dager til å grue seg til. Plannen var jo å ta samme sted som meg, siden det er det eeneste stedet jeg anbefalte henne å ta. Men så sa storesøsteren hennes at hun kunne prøve å ta et annet sted, gjett hvor? Joda... Hold on... Vent... Terje! Jeiho, never gonna happen. Hadde aldri turt å ta hos han, flaks for henne at stolen hans hadde knekka rett før vi kom. Loli.håhåhåh, Jochim frå paradis. tüft! 

Vurderte å legge meg nå, eller ihvertfall stikke ned på rommet! Skulle bare slenge inn et innlegg for nauden min, sånn at det ble litt oppdateringer (eller hva søren det heter) på bloggen hennes. Så nå sier jeg takk for meg!.....og dette er meg som spør om du kanskje vil ha en tyggis ? Just 2 be nice! 

3 kommentarer

▲ Zupermaria ~ foto og hverdag

15.apr.2011 kl.23:28

jaaa, *ta tyggis* <3 du må begynne å blogge igjen kano :(((<3

Marthøø

16.apr.2011 kl.01:29

hvor var det ho hadde tenkt til å ta? liksom hos hvem? : P

Kanokphan Jamsai

16.apr.2011 kl.06:18

ancji på sans eller no, kr.sand :)

Skriv en ny kommentar

leser denne shiten av bloggen nå

hei, jeg er altså Sonja les mitt liv. Og du vil bli overasket. Jeg er gal, elsker musikk dansing venner og foto. Jeg er også litt random og litt hissig, lol. Takk for at dere gidder å lese alt det tåpelige jeg skriver her på denne bloggen!

Legg meg til som venn

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Lenker


hits