mars 2010

GOD NATT - Sara Sofie har bursdag !

Nå har Sara Sofie, jenta MI. Bursdag. Jeg elsker deg så ufattelig mye. Vi skal gå sammen på fredag. Gleder meg. Sara du aner ikke hvor mye du betyr for meg. Vi har de minnene våres ifra første klasse. Aw bestevennen min du er fantatastisk. Jeg elsker deg bare så mye at jeg VIL ikke se deg såret. Sara , bby . Du er NYDLIG. Jeg elsker deg kan bare ikke fatte det. NÅ ER DU 13 ÅR, du har levd i hele 13 år. 13 år siden den perfekte lille skapningen blei født!

I morgen skal jeg gå med Sondre . Du jeg vil alltid støtte deg. Du er så ubeskrivelig snill på alle måter Sondre. Hvordan går det ann og ikke like en sånn person som deg ? Du støtter meg hele tiden. Du er så snill og fantastisk! Du , jeg klarer ikke og miste deg nå , nå som vi er blitt så gode venner. Sondre Haugdal , jeg elsker deg bestevennenmin . ♥


Jeg er forelska i Birthes speilrefleks kamera.


Q: Gratulerer Sara med dagen ?

Hos firlingene .

Vi skulle egentlig se på film hos dem. Men så blei det til at vi så på mtv og gikk ut isteden for. Jeg er glad i alle dere 4. ENDELIg er vi blitt en gjeng igjen. ELSKER DERE!


Namnam


Magnus.


hahaha, magnuspus.


Scary blikk.


Gågågågå.


awe, vennestjerne.


GRUPPEKLEM.


Q: Har dere fått kontakten til bake med noen gamle bestevenner ?

PHOTOSHOOT , med grafiti vegg .
Q: Hva syns dere om bildene?

FLERE BILDER : Birthe og Sonja
Se på mine kule bestevenn. 
HÅHÅHÅHÅHÅÅH.


her gjespet man.


Her lenket man seg selv.
JAIHO!


aw .


HAHAH SKJEKK TRYNET MITT.


Vi gikk til et øde sted! Scary .
HER lo Sonja litt. 
hehe ja.


JEG PRØVDE OG KOMME MEG OPP på toppen, men det gikk ikke * sadface*

Nå orket jeg ikke og legge til flere bilder.


Q: Hva syns dere om bildene ?

GOD MORGEN - sent igjen.// Sofijah - Fly away // .. Ja nydlig morgen tryne ikke sant ?


Q: Hva syns dere om bildene & sangen ?

Flere bildør og en liten photoshoot med Anne - Katt !

Dette blir det siste innlegget på noe timer. Hahah, skal sove nå snart ! Birthe ligger i senga og holder på og sovne i mens jeg sitter her. og blogger faktisk.
Anne - Katt er ikke så veldig fotogen.
hahah, aw fushu. KLINE DOKKA MI !  JEG vet du er mesunnelig på ANNE - KATT AKKURAT NÅ : ]


Ja, sånn gikk det.


Syns bildet var sånn små skummelt !  (c) : Meg.

// Papa Roach - Last Resort //


GOD NATT !
- sh


Q: Hva syns dere om bildene ?

BUNJA UND PIRTHE
Awe Jeg har vist lagd litt mange signs idag! 16 stykk faktisk.


Haha, fint.


hehe, greit kult ja. Det blei vist bare sånn.


Birthe tegna på skuldra mi. huhuhuuh.


Bamsen min EIER DIN !


blæsj.


Birthe tok. 
Den tingen er søt!


Jeg tok.


En av de mange signsene jeg laga , som jeg blei mest fornøyd med. Awe Niklas du er søt ! ♥


Veggen min eier din vegg !


hej .


Linselus SONJABONJA.


Forskjelige sukker, umg ikke mubbb meg !


Urge intense , ommomnomnom-
 
// Inflames - Alias //  .. Alle bildene er tatt med drittungen BIRTHES speilrefleks kamera. Jeg mesunner henne veldig. Flere bilder kommer nok i morgen dere! Vi skal gå ut og ta masse bilder vist det blir fint vær! ♥


Q: Hva syns dere om bildene ?

HAPPY BIRTHDAY , Georg Moritz Hagen Listing

NÅ HAR VÅR KJÆRE GEORG BLITT HELE 23 ÅR. AWW , verdens beste basist i hele verden! Jeg og Henriette har drivet og spammet bloggen til Tom .Haha , får håpe han legger merke til MEG!
Spam.


awfh.


Q: Noen andre som nerder kommentar felte til Tom ? :D

SONJA er endelig ferdig med og

Vaske huset og støvsuge og tørke støv! Da tjente Sonja 100 kr. Og mangler kun 1600 kr igjen til og kjøpe det kameraet hun ønsker. uff. Sonja gikk med heste halet fordi Sonja måtte ha håret vekk . Sonja skal slutte og skrive i tredde person nå!  Haha , det var bare litt gøy og skrive i tredde person ting. Birthe skal over natte hos meg. Sa jeg det i forje innlegg ? 


Sonja med heste hale ikke bra .


Q: Vasker dere huset og sånt for og tjene penger ?

GOD MORGEN - litt seent ?

.. Jeg føler meg slem for ikke ha blogga idag. Uff , men nå kommer det jo et nytt innlegg. Eller dette er jo et nytt innlegg. Idag har jeg ikke gjort så mye annet en og sitte på pc'n og rydda i huset. Skal spare penger til et nytt kamera. Jeg kjeder meg , venter bare på at Birthe skal komme hjem. Fordi hun skal kanskje sove hos meg i natt . ~ Dere som sier at dere er redd for og miste meg til henne , drit i okej ? Meg og Birthe er blitt venner igjen. Og det er B R A. Slapp av dere dere kommer ikke til og miste meg, jeg elsker dere tro meg okei ? ♥


// Sofijah - Fly away // ..Ellers så kjeder jeg meg og driver og stikker inn en lus i leppa. Merkelig gøy , med det er egentlig vondt. uh. 

Jeg sitter her helt uten kamera, men den drittungen Birthe kom just hjem fra Kr.Sand med et speilrefleks kamera. Og hun har jo allerede en kjempe godt digitalt kamera. Uff , jeg mesunner deg din sopp! ♥


Q: Så hva skjer ute i verden ?

Jeg vil ha coontails og piercinger !


.. Jeg vil ha coontails , sånn hakke stripe ting. Vil ha i rosa på begge sidene når jeg deler håret i to og legger det ned på skuldrene. Vist dere skjønner .


Jeg vil ikke ha alle de på en gang altså.Så jeg vil aller mest ha snakebites, men det ser så dødla vondt ut ! Men jeg får aldri lov til det av Mappa og Pappa. Og får heller ikke lov til og ta av min kjære bestevenn Sondre. ( han sier jeg må vente til jeg blir 18 år, ) Huffhuff. Hahah. MEN en vakker dag skal jeg få meg snakebites!


// Paramore - crushcrushcrush //Q: Hva syns dere om coontails og piercinger ?

VURDERING : MariaNathalie.blogg.noHeader : Den er kjempe fin! Kjempe enkel men utrolig fin. Jeg likte effekten bilde var i. 6-

Innlegg : Du skriver utrolig bra, ser ingen skrive feil. Du har alltid brae bilder. Og blogger ALLTID om noe spennende og gøy. Du har videoblogger. Men kunne sett mere av det. Og ja det er ikke så mye mere og si. Kjempe bra ! 5+

Design : Designet passer kjempe bra med headeren. Grønt er friskt og stilig! Avslappende og se på.  Spennede og kult og ha link bildet ditt på venstre side, men jeg liker nok og ha det på høyre ellers ingen ting. Men ellers utrolig fint deisgn , elsker det. Du er så god i og lage sånne ting du! 5-

Hele blogg : Kjempe fin , og man får utrolig godt første inntrykk pga designet og headeren. Og så blogger du så bra ! Så jeg gir hele bloggen din karakter 6 ! Jeg er fast leser. STÅ på jente !


Q1: Var det bra vurdering? Q:2 Leser dere hennes blogg?

VINNEREN av BLOGG vs BLOGG :


.. *  tromme virvel* Okei dere ser det jo. Haha. Men Maria Nathalie vant ! Gratuelerer. Du fikk 15 stemmer. Birthe fikk 3. Og Henriette fikk 10. Maria du kommer til og vinne en vurdering som kommer straks!  [ btw , hennes gamle header ]

// Paramore - Brick by Boring brick // 


Q: Skal jeg snart ha blogg vs blogg igjen ?

Foto : Sonja & Birthe

Vi tok også noen bilder ,som vi redigerte litt . ELLER meg redigerte. Haha , just lært meg picasa faktisk. De fleste bildene er redigert, eller alle ?
//  Paramore - Decode // .. Sikkert flere bilder , men orket ikke og legge inn alle. Da hadde jeg sittet her til i morgen.


Q: Hva syns dere om bildene ?

Sonja og Birthe .

Nå er vi just kommet inn ( for noen timer siden ) . Vi var ute med kanon huset og tok noen bilder. Eller ganske mange bilder. Også hadde vi sånn is, sånn PERVO IS! ( skruven) . Bare fordi det ligner på noe helt annet. Hahahha.


Øynebilder, vist du ikke merket det. 
Hahaha, Birthe klarte aldri og hoppe. Vår følelse !


FØRSTEKLASSE ! + Noen andre som jeg ikke fikk med ( Birthe ) Mohahah . ♥ 
Sonja & Birthe 
Ut med rompa ja , eeh.


Pervo is er godt !


Tomt for is. Bæsh. 

// Paramore - Misuguided Ghost //


Q: Hva syns dere om bildene ?

videoblogg: DANSEVIDEO

.. Endelig fikk vi laga en ordentlig danse video. Over se mine mange små feil. Haha, noen danser er litt gamle så jeg hadde glemt dem litt. Skulle egentlig legge på extra sang , men gadd ikke alika vel. De som var med var Meg,Birthe,Kaja og Cathrine .


Q: Hva syns dere?

Nå tar jeg kvelden - nattis

.. I morgen skal Birthe komme hit på første gang siden desember. Lenge siden. Men jeg gleder meg i hvertfal egentlig ganske mye. For dere som ikke vet det enda , meg og Birthe er venner igjen fordi vi hadde en litt lang krangle periode i 3 månder. Glad det er over .


// Eyes set to kill - Fligth on broken wings //

Men nå må jeg sove, må få litt søvn i natt. Sov jo i bare 3 timer i forje natt . Altså i går. Er egentlig ikke så veldig trøtt. Men vist jeg først legger meg ned sovner jeg sikkert med en gang. Så blogges. 

- Sh

Q: Hva skal dere i morgen ?

VIDEOBLOGG: Bildene.

Denne ganga tok jeg videoen ifra Birthe , selv om noen er lagt ut ifra før. Så vist du ikke gidder og blå. Så kan du se APSOLUTT ALLE. På denne videoen tror jeg.Q: Hva syns dere?

Bilder - jente kveld 27.03.10 - 28.0310

Det var utrolig kos, vi hadde pizza og godteri . De som var der var: Meg,Kaja,Sara,Emma,Maria,Sandra,Frida,
Birthe og Cathrine. Vi hadde planer om og døgne . Men det var bare Birthe,Sara og Emma som klarte det pga , de hadde stått opp så tidlig dagen før. Og meg og Maria måtte være oppe til 12 på etter middagen. Så vi orka ikke og prøve. Jeg sovna i 8 tiden på morgenen. Og blei vekket av Sondre som ringte klokka 11 , så jeg sov i 3 i timer. Og var lys våken når jeg vokna. Haha utrolig merkelig. SÅ SKRUDDE vi av lyset når det var Earth Hour , gøy og løpe rundt i mørke som gal i mens BIRTHE  TILKALTE BLOODY MARY . ( jeg er livredd bloody mary), din soppe bæsj  . Okei da du er ikke det.♥Sonja & Birthe , endelig venner igjen.


Det var egentlig merkelig nok utrolig vondt og klype seg med spenne inni munnen.Gikk sånn hele tiden nesten. Men det var deilig. Ford da tenkte jeg ikke på alt det andre tingene.


Meg og Birthe leopard power !Ikke mobb neglene mine * englefjes*


Fikk sånne merker etter sløyfene stikkende inn i munnen.


Scary trapp . Foto : Birthe


Scary arm : Foto Sonja .


I see you ..
Meg og pus .


Hahaha , hoppe bilde. Meg med sove posen på hode  til og med.


Ingen sminke.


Haha , jeg tok bilder av bøker.

Her var klokken sånn ca. 5-6 ? 
// Eyes set to kill - Young blood spills tonight //

.. Okei det er mange flere bilder, vi tok 400 bilder og flere. Som vi måtte slette siden minne blei fult. Men orker ikke og sitte her og legge inn noen flere. Men kommer noen videoer i morgen!


Q: Hva syns dere om bildene ?

VIDEOBLOGG: Bilder - jentekveld

.. Det kommer nok flere innlegg om jente kvelden. Og flere vanlige bilder , og flere videoblogger. Vo har også lagd en danse video ! Så dere har masse og glede dere til!


Q: Hva syns dere om videoen med bildene ?

God morgen .

.. Hei jeg voknet for en stund siden , men hakke orket og blogget. Jeg voknet klokka 12 . Skal egentlig dusje , tror Cathrine venter utrolig på meg. Hahahaha. Hun skal komme ned til meg. SÅ skulle jeg ringe etter jeg hadde dusjet. Og det sa jeg for en halv time siden nei , en time siden. ? Jeg har forresten skaffet meg facebook , men jeg skjønner ikke en eneste shit. 


Sara, jeg savner deg.  Dette var i sommer / høst. Vi var utrolig gode venner. Vi var bestevenner . Når vi var naboer. Og gikk sammen hele tiden Savner den tiden utrolig mye. Nå går vi aldri sammen . Sist gang vi overnatta sammen , var på dette bildet. Lenge siden ..

// Paramore - Breathe  //


Q: Savner dere en veldig god venn ?

GOD NATTA, sweeties.

God natt , nå skal jeg sove. Og jeg tror nok jeg kommer til og tenke på utrolig mye før jeg sovner på den myke puta mi. Jeg er egentlig veldig trøtt. Men jeg må finne ut av ting. Heha. Jeg er egentlig veldig sulten, har ikke spist noe ordentlig mat siden etter skolen. Men vi blogges i morgen kanskje. Jeg skulle ikke blogge idag , men det endte opp med at dette blir det 6. innlegget idag. Haha. 

.. Jeg elsker denne sangen , mest fordi Sondre sendte den til meg av noen grunner. Aww. Hør på teksten.


Q: Hva syns dere om sangen ?

GOD PÅSKE - SIER HELLOKITTY


.. Okei det er ikke bare hello kitty som sier det. Jeg sier det OGSÅ. Good påske kjære lesere. Idag hadde vi kanonball tunering. Gjett hva? VI TAPTE ALLE KAMPENE. hahhahahah.


Q: Har dere tapt en hel turnering før ?

Hva er den følelsen ?

.. Når du sitter og er helt tom, og hører på musikk. Vondt i magen , hoven på øynene fordi du har grått så mye. Klomp i magen og halsen. Skjennes ut som man er redd. Men man er egentlig ikke det. Når man har det vanskelig. Og ikke klarer og snakke om det til noen uten og begynne og grine. Holder det inni seg , men ender opp med og bli gal. Forvirret , alt man vil er og forsvinne. Klarer ikke og spise når det er viktig. Alt som hjelper er musikk og venner som virkelig forstår deg. Man har det så vondt inni seg at man bare ikke vet hva man skal gjøre , kan bare legge seg ned og ligge der for evig. Føler seg glemt,såra. Tenker bare på alt det negative. 

Hva heter det? Hva er man da? Har man problemer? Blir det bedre med tiden? Hvor lang tid kan det ta? Hvorfor er det sånn? Hvorfor kan man ikke bare bli glad med en gang? Hvorfor tar det så lang tid og årne opp? Hvorfor har man så mange spørsmål og stille? Hvorfor kan man ikke være lykkelig for alltid ?


// One Republic - All the right Moves //

Sånn som jeg skrev der oppe føler jeg det. Jeg har egentlig blogg pause , men det kommer uansett innlegg , vist dere ikke har merket det. Men vist jeg plutselig ikke blogger så vet dere hvorfor. Vist dere syns det er kjedelig at jeg skriver negativt, stikk fra bloggen min. 


Q: Har dere følt det sånn ?

Da var det påske - umh

.. Ja nå er det påskeferie. Utrolig deilig og ikke og stå opp så tidlig lengre. Det er så stress. Jeg har ikke noen spesielle planer i påska. Litt deilig og bare chille med venner. Men i morgen så skal Sara ha overnatting. Det blir utrolig kos. Denne ganga er det ikke bare gjengen. Det blir gøy uansett. Så får jeg jo sett Emma igjen da, jeg kjenner henne egentlig ikke. Men hun er jo så koselig og snill.. [ Saras aller beste venn ]


Noen av de sprøe jentan mine .


Ikke spør, vi er bare sånn.


Oss, alltid. 
Aw, dere to er best.Q: Har dere noen spesielle planer i påska ?

Dere lyser opp dagen min.

Noen bilder ifra en gang Meg,Cathrine,Silje og Linnea var ute. Kjempe glad i dere alle. Det kommer til og bli et minne.


Elsker dere. Silje>Cathrine>Linnea>Meg.


hahaha, evig eid. 

//Bless the fall - Time like these //


Q1: Hva syns dere om bildene ? Q2: hvilket bildelikte dere best ?

Jeg vil begynne og blogge igjen .

Jeg vil begynne og blogge, men det er så utrolig vanskelig. Jeg er helt tom i tankene. Har ingen ting og blogge om , har ikke kamera, dere bare synker. Ærg. Men kommer kanskje noen innlegg inni mellom. Men takk for dere som virkelig leser denne shiten .. 

Se på bestevennen min da , han er nydlig.


 Adrian. Du er hærlig BESTEVENNEN MIN. Elsker deg. Det kan ikke beskrives.


Maria , Maria hva skulle jeg gjort uten deg ? Da hadde jeg ikke klart meg. Du er alt , bestevennen min.


. Kaja, du er aller best jeg hadde ikke klart meg uten deg . Kaja du er helt fantastisk. YOU ARE MY EVERYTHING.


Haha, dette bildet er gammelt. Men jeg elsker det. Cathrine , du aaaaaner ikke hvor mye du betyr. du er helt ubeskrivelig.


Birthe, hva skal jeg starte med. Vi har kranglet og kranglet og kranglet. Og vært uvenner. Og bare rett og slett hatet hverandre. Men vet du hva, alt begynner og årne seg nå faktisk. Og du må vite , uansett , så jeg vil jeg alltid savne gamle dager like mye ..


Sara Sofie, du betyr så ubeskrivelig mye . Jeg har ikke ord for deg. Men jeg er ufattelig mye glad  i deg jenta mi.

Og Silje er også en av dem som skjønner meg ufattelig mye , men jeg har ikke bilde av deg akkurat nå. Også fant jeg ingen som passet til størrelsen med de andre bildene. [ jeg er litt nye på det ] . Men uansett  Silje jeg elsker deg og du vet du betyr mye for meg vennen ♥


Det var de, som faktisk fårstår meg helt seriøst , uten og kommentere noe annet. Og støtter og støtter. Og bare skjønner meg helt 100% . De er så utrolig utrolig hærlige. Jeg er så glad for og kunne få lov til og ha dere som bestevenner. Unnskyld dere andre, selvom jeg har flere bestevenner , så skjønner dere meg egentlig ikke en dritt. Men jeg elsker dere ALLE mine bestevenner. Dere prøver og fårstå meg, men dere klarer det ikke. Unnskyld ..


Q: Har dere følt dere helt knust noen ganger ?

Unnskyld

. Jeg tar en blogg pause nå, vet ikke hvor lenge den blir. Unnskyld , men jeg må bare. Jeg klarer ikke og leve livet glad og fornøyd og tenke på det gode jeg har. Klarer det ikke. Men nå klarer jeg ikke og blogge mere , ser ikke så mye. Er oversvømt med tårer.

Natta - Sov godt - God natt- Natti - Good nigth.

.. osv . Men ja nå stakk jeg og la meg. Skal ha prøve i morgen. I morgen  skal jeg gå sammen med, Sondre og KANSKJE Cathrine. Det blir kos det. Jeg vil egentlig ikke legge meg, men vil fordi senga mi er så stor og deilig . Muhehihiaha.


.. Jeg lagde signs til Seb idag. ♥


.. Lagde faktisk til Ami og idag.♥


Q: Si god natt til meg ?

Litt flere bilder ifra helga .
Sonja & Kaja


Sonja & Cathrine og litt Kaja.


Jeg ligna jo litt på KLARA , ifra Linus i svingen. ( Sondre sine briller)

// Lil rain - adore you // . Den fineste sangen i hele verden , faktisk. Har så mange minner knyttet til den. 


Q: Hva syns dere om bildene og sangen ?

Øve til prøve - sykt skipt.

Ja , i morgen skal vi ha engelsk prøve. Og det er så utrolig kjedelig og øve. Egentlig så nerder jeg mest nettby. Hah. 
Jeg er så usikker på alt for tiden. Jeg tror ikke jeg tar blogg pause alikavel. Men det er så vanskelig og blogge, når jeg ikke har kamera. Men jeg ønsker meg utrolig mye et nytt et. 

Jèjè, sånn kan det gå. 


Q: Syns dere det er kjedelig og øve til prøve ? 

Mandalshall - idag og.

.. Var på sunn cafè idag også , jeg hadde bare salat. Som jeg kan huske. Meg,Cathrine og Linnea gikk ned på inclub på dataen , men så måtte Linnea gå etter vært. Så da var det bare meg og Cathrine. Men så kom Sondre. Og så satt vi for det meste og bare prata. Men utrolig gøy var det. Jeg er kjempe glad i dere . ♥Inne på jente doen , Meg som står og vasker henende.Vi skulle vente på Sondre oppe med trappa i mandalshallen. Men så gikk vi inn på jente doen. Også fant han oss ikke. Hahah . ( btw , bilde er kødd. Meg og Cathrine liker og blåse oss opp,  HAHAHAHHA )
Q: Hva har dere gjort idag da?

Bilder ifra Søndag - Ute

.. Det er bare noen få da, kommer sikkert flere. Når KJÆRE Kaja lader kameraet sitt. Fordi hun gidder ikke og legge de inn. Btw, Meg,Sondre,Kaja,Adrian og Cathrine som var der.


Jeg er så glad i dere, Sondre og Kaja. Jeg har på meg Sondre sine briller altså.


Sondre har på seg min jakke, hihihi. Og jeg bare står der og ser ut som en kuk. 


Hørt om høyde forskjell ?  Sondre du er så utrolig hærlig. Han har min jakke og jeg har hans sine briller.


Kaja, du er så utrolig søt. Jeg elsker deg over alt på denne jord. Min aller beste venn. Og du er så dum i hode av og til søta. Hahah , klatrer opp i en basket ball kurv og ikke klarer og komme seg ned igjen. Hahaha aww, du er så evig søt Kaja.


Kaja som sitter der og ikke kommer seg ned , aw . ♥


Q: Hva syns dere om meg og Sondres høyde forskjell ? ( vi er like gamle )

Unnskyld - klarer ikke og styre

.. Tankene mine, de flyr av sted til noe helt dritt noe. Unnskyld jeg lovte og slutte med klage innlegg , men jeg lurer litt på om jeg skal ta blogg pause, fordi jeg blogger så lite for tiden. Har ikke kamera, leserene synker. Og jeg blogger sikkert kjedligere og kjedligere. Og ja, jeg vet ikke hva jeg vil,føler eller skal gjøre. Men kan dere tilgi meg ? Vist jeg skal ta blogg pause. Lover jeg og starte skikkelig med masse innlegg , når jeg skal begynne igjen. 

Så vil jeg jo takke for dere som kommentere bloggen min, og faktisk gidder og lese denne shiten her. Vist jeg hadde vært dere, så hadde jeg ikke det. Fordi jeg syns jeg er en dårlig blogger. Men ja  dere er jo helt fantastiske. Jeg har hatt denne bloggen i bare 4 månder , eller bare og bare. Og jeg har  fått 1445 kommentarer . Jeg er kjempe glad. Og jeg setter stor pris på at dere leser bloggen min.


savn'savn'savn


se på den nydlige skapningen !


Deilige folk alstå.


Sondre, omg . Hva skal jeg starte med. JA , vi blei ordentlig kjent på onsdag, for en uke siden liksom. Men jeg er blitt kjempe glad i deg. Jeg stoler 100% på deg. Og du er bare så utrolig grei. Aw, du er faktisk en av mine beste venner allerede. ♥


Sondre, pus. ♥

Adrian, Jeg elsker deg utrolig , BESTEVENN , nå skal jeg få gjort det ordentlig klart ,  utrolig mange har spurt om jeg liker han. Men det gjør jeg ikke. Fordi han er bestevennen min. Og jeg har faktisk kjæreste. Så bare drit i og si at jeg liker Adrian på " kjæreste " måten. Fordi det gjør jeg IKKE! Uansett hva folk sier , så er han bestevennen min, Adrian jeg elsker deg .


Adrian, du så utrolig awsm. ♥ 

Sondre og Adrian , dere er de mest fantastiske gutte bestevennene man kan få i hele verden , og bestevenner og da. Men kjenner ingen andre som jeg kunne ha sagt ALT til. BTW , jeg har kjempe mange andre bestevenner også , så ikke føl dere glemt. Q1: Hva syns dere om jeg hadde tatt blogg pause ?  Q2 : Er det noe dere vil jeg skal forbedre meg på ?
Q3: HAR noen helt awsm beste venner ?

God natt , søtesmå.
Hahaha, skikkelig wannabe alle andre proffe fingre bilder , Meg som har tatt disse , de blei litt stygge.
- soh 


Q: Hva syns dere om bildene ?

Overskrift - dårlig til og finne på overskift ?

.. Akkurat nå fant jeg ikke på noe over skrift , men det snart påskeferie, og på fredag da skal vi ha kanonball turnering. Jeg husker ikke helt lagene. Men jeg blei i ihvertfall " Zebra " . Haha, vi har dyrenavn på lagene. Og på torsdag skal vi starte og filme film med skolen. Også er det gym i morgen, og dansing. Sondre skal kanskje komme og se på. Og så skal jeg gå med Sara Sofie i morgen. Og vi pleier og være med Kari i 1. time på skolen, alle jentene på 7. trinn. Vi snakker om 8. klasse og ser en slags jente film. Osv , det er egentlig kjempe gøy. 
Haha, omg jeg er glad i dere jeg . Lars Martin og Magnus ♥


Disse to sangene minner meg om vår og sommer i fjor. Gode tider. Det er et stort savn. Og jeg vil spole tiden tilbake AKKURAT idag, som du sier.


Q: Hva syns dere om sangene ?

Bursdagen til sondre - Lørdag.

.. Det var kjempe gøy der , hahah i starten var det litt pinlig  siden meg og Kaja var de eneste fra vår skole. Men etter vært var det bare gøy. Vi så taken, den var egentlig veldig gøy. Men også utrolig skummel. Jeg fikk panikk vær gang de begynte og skyte. ehehe. 


Adrian, BESTEVENNEN min . Og Safin og Mats i bagrunnen. Hahahha . ♥


Haha, Sondre. Jeg er kjempe glad i deg. ♥


Ingen følger særlig med, hahahha .


Haha, evig eid bilde. Fuu Adrian . Hahah jeg måtte sensorere bilde . For og få lov til og legge det ut.


Ehehehe, jaa, jeg er ikke bedre skjøl. Men men. Fuu på meg og Sondre .
Fuuu , Mats . ♥


Det var driiiit varmt der, alikavel satt vi med teppe. Hahaha,


Hahaha, Marius er neeerd ! ♥

Dette var bare noen få bilder, siden Sondre fikk ikke sent meg alle sammen , kommer flere senere. Og bilder ifra når jeg var ute idag kommer senere. Kaja orker ikke og legge inn bildene på dataen enda. Fu på deg KAJA . ♥
Q: Hva syns dere om bildene, så bursdagen gøy ut ?

Music , in my head - RIGHT NOW!


// Chris Brown ft Lil Wayne & Swizz Beatz - I can transe form you //


// Justin Bieber  ft Luda chris - Baby  //


// BrokenCyde - Freaxxx //


// Bring me the horizon - For Stevie  Wonder's eyes only //


// The perfect Measure - Take my hand //


// NevershoutNever - Did it hurt ? //


// NevershoutNever - Losing it //

.. Det var noen sanger, det er egentlig litt flere. Noen av bildene er veeldig gamle. Haha. Savner gamle dager jeg.
Og , sommer deilig og varm sol. Heheheh yea .


Q: Hva syns dere om sangene ?

GOD MORGEN , søtesmå.

Jeg gleder meg til idag , fordi skal i bursdag til Sondre og sove hos Kaja etter på. Skal snart begynne og pakke. Fordi jeg skal til Kaja så skal vi stelle oss til bursdagen. Gleder meg skikkelig , sånn orgentlig. Haha. Også er jeg kjempe glad, og jeg har bestemt meg og bare blogge positivt ,  vist jeg kommer i en vanskelig tid igjen tar jeg heller en blogg pause. Isteden for og dele det med hele verden. 


// Justin Bieber  ft Luda chris - Baby  // .. Nå er jeg egentlig ganske sur på meg selv som har klart og blitt dilla på "Baby " For jeg har gått rundt lenge og syns at han har baby stemme/ Jente stemme. Haha , og jeg har aldri likt Justin så godt. Også nå sitter jeg her  og hører på Sangene hans , GANG PÅ GANG. 

Ehehe , jeg er egentlig så rar i hode fortiden. Humøret mitt skifter sånn med en gang. I begynnelsen av innlegget var jeg super glad. Og nå er jeg helt normal. Jaja , hahahah .


Q: Hva skal dere idag da ? :')

Bilder ifra onsdag - Ute med,Sondre,Adrian og Kaja.

.. Jeg har jo ikke kamera. så da blei det hemma mobil kamera. Haha . Det var jo det jeg brukte før. Jeg vil finne kameraet mitt. umfg , bæsj.  Skulle ønske jeg kunne ringe til det. Eller at det bare plutselig lå foran meg.


Min sko > Adrian sin sko > Sondre sin sko. Awe , jeg har minst føtter . Hahaha. 
Syns det var litt søtt bilde da. aw .


Adrian, jeg elsker deg , kjempe masse bestevennen min ♥

Så fikk jeg liksom ikke tatt flere bilder. Emh , Ja .Men i morgen skal jeg i bursdag til Sondre. Blir kjempe kos. Gleder meg masse masse . Kommer sikkert bilder der ifra. Muhaha , Kaja har jo kamera. Skal nok stjele bilder ifra henne. 


Q: Hva syns dere om det første bildet?

Hei , men god natt .


// NeverShoutNever - Did it hurt //   .. God natt søte dere . Sorry for ingen blogging idag. Fikk ikke tid siden var på dansing og sånt. Dansing er så utrolig gøy. Snart må jeg få lagd en danse video. Må bare skaffe meg et kamera. Skal spare til et nytt et. I Morgen skal meg og Kaja gå sammen og kanskje med Sondre tror jeg. Og btw , jeg hater denne datoen. Og kommer alltid til og gjør det ..  Den 18.12.09 verdens værste dato. Da livet falt sammen.

Natti Natt . ♥


Q: Hva syns dere om sangen ?

HEI - jeg vil ha sommer.

.. Idag, var jeg Kaja,Sondre og Adrian ute på frøysland skole. Det var kjempe gøy.  På lørdag skal jeg i bursdag til Sondre, gleder meg masse.  Men har ingen anelse på hvor Sondre bor. eeehe. Men han sa jeg skulle ringe, vist jeg ikke fant fram. Noe jeg ikke kommer til og gjøre.  Glad på alle dere  , ♥

I Morgen skal jeg til Sara pus , JEG savner og si. At jeg skal ta masse bilder. Uff , hvor i helsikke kan det kameraet være egentlig i det huleste heite. Og jeg har ikke sagt ifra enda. Tør ikkeeeeeeeee. 

Jeg vil ha sommer , gleder meg til sommer. Ikke bare varmen og alt det andre. Savner minnene jeg hadde ifjor. Og derfor vil jeg lage nye minner  i år.  Mange flere i år. Jeg skal til Thailand og være der i en månde. Ser fram til og reise i vekk fra ALT. Pga dere. 


.. Haha, jeg vil fortsatt ha snakebites .// Tokio Hotel - That day // .

Jeg trodde alt begynte og årne seg , men så bare falt det sammen igjen. Jeg vil legge meg ned og bare forsvinne for alltid. ÅRH, det er så skipt. Jeg får ikke lov til og være meg selv , uten at folk må dømme. Men før dere sitter der og har det skikkelig gøy med og baksnakke meg. Men , Tenk på at jeg ikke har det så greit ifra før. 


Q: Hva syns dere om baksnakking ?

Sminke, ser du forskjell ?


.. Kunne ikke la være med ett innlegg til. Hihihi. Sorry dårlig webcam bilder. Venstre uten sminke høyre med. Ser du forskjell ?

GOD NATT, igjen puser. Leserene stiger, yaay.  keep going!  [ uh, dårlig i engelsk] ♥


Q: Ser du forskjell  ?

Nå tar jeg kvelden - GOD NATT.

.. Nå tar jeg NATTA, muhehiha, okeej. Hehe. Jeg er en rar skapning. Blæ. Faktisk SÅ er jeg glad tror jeg. Ehmm , høhøh. Men jeg skal faktisk begynne og legge meg tidligere vist jeg klarer. Jeg sover i 6-8 timer per dag. Uff. Og mamma og pappa tror jeg sover klokka senest 11. Aha. Men jeg blir sugd inn i blogg verden. 

Også , også, også. VIKTIG ! Folk spør om det er slutt mellom meg og Stian, men nejnejnej. Det er ikke slutt. Fordi Stian er hæærlig. Og jeg vil ikke slå opp med den søte lille soppen min. ahaha aww.  Jeg elsker faktisk kjæresten min utrolig mye ! et år og snart 3 månder , kan man si.


// Falling up - Falling in love//


Q: Er vi ikke søte sammen ? <33333333333

NY lugg - ehehehe.


.. Hehe , hadde den på høyre. Men tok den over på venstre for random. Så kan jeg lett ta den over på den vanlige siden igjen. Lurer på om jeg skal begynne og gå med den på venstre side litt. øhhøhøhhø. 

Webcam bilder pga , my camera its gone. fufufufufufuufufufufufufuufuufufufufufufufu på meg som mista kameraet. :[


Q: Hva syns dere , om "ny lugg" ?

6. klasse og 7. klasse - har jeg forandret meg ?


. Uæh, bare lurte liksåm. Huhu. Jeg syns jeg har forandret meg en del. Ikke bare på utsenet. 5-6 klasse hørte jeg på. : Akon,50 cent,Rihanna,Beyoncè,Snoop dog.  Og alle diverse rappere, osv.  Var en stooooor fjortis , med trute munn og trodde jeg var så utrolig kul.

Nå hører jeg på : Tokio Hotel,Blavk Veil Brides, Bring me the horizon, Alesana,Falling Up,Dead By April, Paramore,Green Day,Evanescence, Osv.. Før tørte jeg ikke og gå i fargerike bukser eller tupere håret. Har 4 par farge bukser. Går ikke en dag uten og tupere det. Jeg sier ikke at  jeg ikke er fjortiss nå, fordi det er jeg ( ikke stolt ) . Men jeg over driver i hvertfal ikke med lipgloss og trute munn osv. Som før.

Hva ligner jeg mest på ? : Emo,Soss,Bimbo,Scene,Fjortiss,Sport idiot ++ ? 
Si sannheten , bryr meg ikke om din mening! :]


Q: Forandret meg litt på 1 år ?

God morgen , jeg er dau trøtt.

Hei , jeg føler meg helt rar i nesa. Og øynene mine er hovene igjen.. Omg. Kan ikke fatte det. Ting skjer hele tiden. Skjønner ikke hvorfor jeg blogger egentlig. Klarer ikke og slutte. Men jeg aner ikke hva jeg skal blogge om. Og det kommer ofte negative ting, som kanskje dere ikke liker og høre. Jeg vil ha en glad blogg. Men ikke lett når jeg ikke er glad skjøl.

Men noe som faktisk gjør meg glad er at. Meg,Stian,Ada,Linnea,Cathrine? Benjamin,Patrick og kanskje Silje som vi skal spør. Skal være litt rundt forbi i mandals hallen i dag og.. Den sangen jeg hørte på akkurat nå , men jeg stakk nå fordi må gå på skolen.


Q: Hva skal dere idag ?

Hej - my kamera its gone .

.. Hei , jeg er litt hemma i hodet. Fordi jeg har klart og miste kameraet mitt, enten hjemme, mandalshallen eller ute på veien. Og jeg er veldig redd for og ha mista det andre plasser en hjemme. Tror jeg dør. fordi det er noe utrolig hemmelig på den videoen skal IIKKE si hva det er. Og jeg får ikke tatt bilder til dere på bloggen. Leserene mine synker mye . Og jeg tør ikke og si at jeg har mista kameraet. Fordi det er egentlig mamma sitt. uuh . jeg er så død.

Også  Sara Sofie, du har det vanskelig nå. Jeg elsker deg. Og den videoen var min feil vist noen finner den. Og jeg elsker deg utrolig høyt. Jeg vil spole tilbake til 1. klasse og alle minnene våres. Sara Sofie, du er en jente som alltid støtter noen. Du støttet meg hele tiden. Og  det gjør du fortsatt , men du må vite. Jeg er her for deg. Du kan si hva som helst til meg. Fordi du vet du kan stole på meg. Sara Sofie. Du er en av de mest fantastiske jentene i hele verden. Elsker deg utrolig mye. Vi snakker om så utrolig mye. Hahahha. Og ingen vet om våre hemmlige samtaler. OG dobbelt spille du hadde. HAHAH ,neida. Men omfg . Du er hærlig Sara ! Denne ganga er det du som trenger støtte! <3Se på det nydlige vesenet mitt!  Du har min fulle støtte. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Q: Har dere mista kameraet deres noen gang før ?

Blogg vs BLogg - FINALE

.. Se hvor fucka jeg kan se ut . Uff . Stemmen min er ikke noe bedre heller. Uff , HAHAHAHHAH

Altså deltagerene er :


Mariaanathalie.blogg.no


Birthex3.blogg.no


T0mpk.blogg.no

Bring me the horizon - it was written in blood .

Natta , enda en gang ♥


Q: Kan dere  STEMME på deres favoritt for at den skal vinne ?

Natti natt - bloggen .

Da er jeg snart helt klar til og hoppe i loppe kassa. HAAAAAAAAAAHHA. Neida senga mi. Gruer meg til i morgen. For da er det skole og lekser igjen. Men også er det dansing og Sara jenta mi , det er det som er det perfekte med mandager. Sara lyser opp dagen min. Husker våre gode tider i første klasser og den sangen vår om de kattene vi spiste. Haha , gud jeg elsker deg Sara Sofie jenta mi. ♥♥
Noen må jo være sånn .


Er jeg ikke litt uskyldig ?


Jåw , jeg er bare en liten jente . med et knust hjerte inni der et sted .

Nå vet dere hva jeg holder på med en kjedlig lørdags morgen .

Bring me the horizon - Sleep with one eye open .


Q: Hva syns dere om bildene ?

Ute idag - Sonja,Silje,Linnea og Cathrine

.. Hihihiihih . Vi var ute rundt forbi. Jeg var skikkelig kald på slutten. Gikk bare med hette genser. Dumme Sonja.Men ellers var det utrolig fint vær idag. Maria har kommet hjem ifra egypt! Hun rakk akkurat ikke og bli med på jente kvelden. Litt skipt da.


Sonja & Cathrine.Dere er best .


Haha ,litt mislykka ?


Jeg er glad i dere alle faktisk . 


Silje er mega søt ! ♥♥


Q: Hva har dere gjort idag ?

JENTEKVELDEN

.. Unnskyld for ingen blogging igår , men det bare liksom ja. Men jente kvelden igår var kjempe koselig. Men vi glemte og ta masse bilder. Men vi tok ganske mange. Men alle blei mislykka. Men vi filma en del. Vi så en film som het Dum & Dummere. hahahahaha. Den er driiit gøy. Så sov jeg hos Cathrine pus.


Maria, du suger til holde kameraet stille. hahahahahah søta . Brixx er gjeng godetri. Standar oss.


Jeg ser ut som en baby av en eller annen grunn.


Dere , jeg elsker dere. Vist dere hadde gått ifra meg. Hadde jeg ikke levd lengre på denne jord.


Uhhu, jeg er kul baki der,


Dere 2 , kunne ikke klart meg uten dere.
Sandra ,du er så søt .


Se, jeg er forelska i smykket til Cathrine <33333333333333333333


Uten sminke faktisk. 


Q: Hva har dere gjort  i helga ?

The unborn - skummel ?

.. Jeg så den filmen idag, er ingen ting redd. Må nesten le. Jeg pleier og dø når jeg ser skumle filmer. I hvertfal skumle spøkelsefilmer. Men blei faktisk ikke redd av the unborn. Når det var meninga at man skulle støkke . Så lo jeg fordi jeg ståkk ikke. Hahaha. Men så så jeg traileren nå. Og blei piss redd.  Traileren er mye skumlere en filmen!


Q: Er ikke traileren drit skummel !?

VIDEOBLOGG: bukse video .

.. Nå var det på tide med video blogg igjen. Det er en videoblogg av buksene mine , siden jeg har jo hatt en genser video før så. Kanskje jeg lager av sko etter på. Litt dårlig lys på rommet mitt , så man kan nesten ikke se fargene. Hahah, Sorry for ikke veldig blogg aktiv. Men vent og se . Det skal jeg bli igjen snart.

Har dere kjent følelsen av og hate noen så stærkt at du ikke klarer og holde det inne, du bare hater den personen så sterkt at du knapt klarer og se på den personen uten og bare gape ut hvor stygg den er ?


Q: Hva syns dere om videoen ?

Scene - hot or not ?


.. Jeg syns det er kjempe hot , men ikke på alle. Som for eksempel folk som er veldig  wannabe [ føler meg litt skjent her skal jeg si]  . Men jeg syns bare stilen er så fin, se da. på alle de fargene. Man blir jo liksom glad , og ha scene stil føler jeg, fordi liksom farger gjør meg glad!

Syns det er hot på de passer til det. Men nå må jeg gå . Hahaha skulle jo legge meg for lenge siden. Men jeg ville liksom bare blogge mere. Så god natt da , bloggen! 

- sh


Q: Hva syns dere hot or not?

We heart it - like or dislike ?

nouvelles perspectives! Sunset by ~InnocentCuts on deviantART
strange eyes MWAH! on Flickr - Photo Sharing!

Jeg syns weheartit bildene er kjempe fine. Blir så utrolig inspirert , også skulle jeg ønske jeg kunne ta like bra bilder. Og jeg ønsker meg sykt speilrefleks. Har bare et hemma digitalt kamera. Som blitzen er såååå utrolig stor på. Hahah.
Så jeg sier nok L I K E !


Q: Like or dislike ?

Topp 25 .

Nå har jeg bestemt at jeg skal ha topp 25. Vist det er så mange som melder seg på. Og denne ganga skal jeg velge hvilkene best jeg skal ha i rekkefølge. Men håper det er mange flere en 25, så ingen føler seg langt nede vist for eksempel bare 25 melder seg på. Eller jeg kommer til og vente på kommentaer vist det er få. Så skal jeg linke til alle som blir med på topplista.

Jeg fikk lyst til og gjøre noe spesielt med denne topplista , lage en blogg vs blogg med de som får 1. plass og 2. plass. Så da får jeg håpe at mange melder seg på!
Q: Melde deg på,  ? 

God natt - jeg er stressa .

.. Det er blitt sent idag og. Har just dusjet. Og skal snart legge meg. Nå egentlig. Jeg vil ha videoblogg igjen. Syns det er lenge siden sist jeg hadde det. 06 Mars. Før hadde jeg det hver dag.  Jeg vil ha spørsmåls runde eller noe igjen. Eller noe annet. Jeg vil ha topp liste. 

Leserene , synker. Klager ikke fordi noen har jo mindre en meg. Syns ikke jeg har lite eller mye. Men ingen liker jo selvfølgelig når leserene synker. Håper dere kommer til og stige igjen .

 I morgen skal jeg gå med Cathrine, vi vet ikke helt hvem vi skal til. Men vi skal snakke mere om jentekvelden. Og om hvilken film og hva slags godteri og sånt. Jeg tror nok meg og Cathrine skal lage en video blogg til dere. Og på lørdag kommer det sikkert masse videoblogger og bilder. You know us , gjengen tar alltid bilder. Hahaha.


Dette er gjengen min [ eller ikke alle er med, fant ikke de andre bildene akkurat nå ] + Sandra og Birthe .


Q: Vil dere ha spørsmålsrunde eller topp liste?

Gaven er kommet - tusen takk Mia!

.. Nå har jeg fått bursdagsgaven av Mia. Du var utrolig søt som sendte meg en bursdags gave. Og i tilegg den fiiine gaven. Bare vent til du har bursdag, da skal jeg også sende en gave. Jeg blei kjempe fornøyd. Og du var skikkelig søt som faktisk sendte en gave. Du som bor så langt unna.  [ Hun er en utrolig søt nettvenn, som jeg aldri har møtt]

Det blei litt tull med den gaven, sin den kom så sent. Også ting tang at jeg måtte hente den på posten med sånn kode ting. Jeg skjønte egentlig ingen ting. Så pappa måtte gå og hente den for meg. Hahahaha. Og btw, pappa tok bildene, og han tok bilder hele tiden . Hahha.


Jeg var kjempe spent, første gang JEG har fått noe i posten. Hahaha.


Gaven var fint pakka inn. [ ser helt rar ut fordi just kommet hjem fra dansing]


Lese , lese,lese kort. 
See, så fin . 


Se bak da, omg. Tror dette er en av de søteste gavene jeg noen gang har fått!


Jeg digget den , Mia!


Q: Hva syns dere om genseren & var det ikke søtt gjort? ♥

Bilder idag - hos Sara.

Idag var meg,Lars og Magnus hos Sara. Det var utrolig gøy. Vi gjør alltid noe rart. Selv om vi bare henger rundt og sitter på dataen og ser på tv. Så er det gøy. Hehehehe. Det er nesten litt standar at vi 4 går sammen på torsdagene. 

Også var det dansing etter på. Det var utrolig gøy. Men begynner og bli vanskelig! Vi danser til Circus og Scream. Vist jeg ikke har nevnt det? Haha. Jeg vet ikke hvilken jeg liker best. Vi danser Jazz, begge dansene er utrolig kule. Selvom jeg pleier og like hiphop for det meste i dansing. Men nå begynner jeg og like jazz også. Meg og Sara lagde danse video. Men det blei mislsykka , så jeg sletta den. Pga hvem LARS MARTIN!? . hahahahaha . Han lekte rullegardiner med fingrene foran kameraet. Lol, hahah du er søt da.  Meg og Sara skal lage en ny video neste gang vi går sammen tror jeg.Jeg er glad i deg Magnuspus.


Magnus syns at jeg var fin på håret sånn. Hahahahhahahah .


Lars Martin , du er såå gøy . Hahahha pus 


Sara du er farlig pen du din pening!


Vi er gale hahah.


Elsker dere, guttene mine. Bestevennene mine ♥


Sara Sofie, jenta mi. Elsker deg noe så utrolig. Kan ikke fatte det. Du er en av de aller beste.


Always and forever , hoeny .


Jeg fikk ikke med Sara. Hahahha. Men Sara , min søte lille fiskebolle! :]


En sykt liten kortstokk.


Vi spilte krig. Hahah.


Hej, bolletryne,


Q: Hva har dere gjort idag? 
Q: VIl dere ha danse video ?

Blogg vs Blogg

.. Nå skal jeg vist ha blogg vs blogg igjen.  Så meld dere på. Vinneren vinner en vurdering. Og trekker til helga eller mandag kanskje. Så da må man bare melde seg på.  Meld deg på så mange ganger du vil, da får du flere sjangser til og bli med. Jeg trekker 3 heldige vinnere. Meld deg på  kommentar feltet under .. seriøst , jeg klarer ikke og ha blogg lyst... LIVET ER FUCKAA.


Q: Vil dere at jeg skal ta blogg pause?

Lørdag 13. Mars - blir gøy


.. Meg og Cathrine lagde den idag. Vi skal dele den ut i morgen til hele gjengen. Vi er jo en jente gjeng på 10 stykker. Men det var noen som ikke kunne. Jaja. Vi skal se film og gjør masse annet som er veldig typiskt vår gjeng. Og vi skal ha masse godteri og chips. Så skal vi ta massse bilder og filme og sånt. 

Nå sitter jeg her og hører på Tokio Hotel , og aner egentlig ikke hva jeg skal blogge om. Har veldig lyst til og blogge. Idag på skolen var det en nok så grei dag. Uten matte. ahah. Etter skolen var Meg,Cathrine,Patrick,Idar og stianpus  med rampa, fordi ingen gadd og gå hjem. Patrick knuste mobilen sin helt totalt. Hahahahhahahah. 
Hahaha, den blei enda mere knust senere. Men tok ikke bilde av det.


Stian sin sko var stor, og jeg som trodde jeg hadde større føtter en han jeg. Hahaha , ser dere forskjell på dem ? :]


Q: Hørtes jente kvelden gøy ut ? 

Nå er jeg med i blogg vs blogg.

Igjen, er det mulig hihihi. Blir jo med i alles fortiden. Hahahha. Så da lurer jeg på om dere er veldig snille og stemme på meg. Det var kjempe mange som stemte sist. Tusen takk , jeg blei kjempe glad! Så vil dere gjør det en gang til, det er jo ikke så ,mye og gjøre da * englefjes* Haha neida. men stem på meg her her her her her her her!


// Tokio Hotel - world behind my wall //


Q: Kan du stemme på meg ? ♥♥♥♥♥♥

Idag - mandalshallen og rundt forbi.

Etter skolen , skulle bare meg og Ada og Linnea gå sammen, så spurte Cathrine om hun kunne bli med. Og det var greit. Også var vi litt igjen etter skolen med Stian og Benjamin og litt flere. Også gikk alle og vi 4 hadde ikke bestemt hvem vi skulle til, fordi det passa ikke bra for noen. Så gikk vi heller bort til Stian, men vi somla kjempe mye så de ringte to ganger eller noe og maste på oss. hiih.Når vi kom til Stian tok Ada,Linnea og Cathrine oppdagelse tur, siden de aldri hadde vært der før. Det ble mye tullball. Haha Stian har mange bilder i huset sitt når han var liten, og han var kjempe søt på alle sammen, hihiih. 

Så gikk vi til mandalshallen, så kom Silje etter hvert, første gang jeg har gått med Silje, og vi må snart finne på noe mere. Hahaha. Glemte og ta bilde  av deg. bæsj. Hahahah. Men Silje er søt! ö ♥

Vi tok nye bilder med luft greia , rett med svømmehallen og mandalshallen.  Eller svømmehalen er jo i mandals hallen da. Hahha. Så skal jeg legge inn det gamle bilde når vi står der, som vi tok ifjor.


Cathrine meg og Ada.


Cathrine , Linnea og Ada


Meg og Cathrine , de høyeste.


Ada og Linnea , de laveste.

Dette er det gamle.

Maria,Linnea,Ada  og Meg. Har vi forandret oss ? Maria var ikke på de nye bildene da.
Tok dette bilde på broa .


Dette også . 


Q: Hva syns dere om de bildene fåran det lufte tingene, har vi forandret oss ?

hej, god morgen dere!


.. Sånn ser jo ut akkurat nå, prnt scrn fra web, you know me. ehehehe.  Sitter her og spiser og hører på panthomrider  av Tokio Hotel. Det er foreldre møte drit, arg jeg vil ikkeeee være med. Men jeg må. Skal gå med Ada og Linnea etter på det igjen. Jeg liker ikke og snakke om hvordan jeg gjør det på skolen, siden jeg suger.

Outfit bilde senere ! 


Q: Hva skal dere idag ?

God natt , det begynner og bli veldig sent.

.. Unnskyld for det innlegget før. Måtte få det ut. Man burde tenke på det gode man har ikke på det man har mistet. Men nok om alt det. Men  i morgen så skal jeg gå med Ada og Linnea, skal prøve og få tatt noen bilder og kanskje filme noe. Håper vi kan gjør noe gøy noe så jeg kan dele det ut på bloggen. 

God natt dere , søte lesere. Jeg er stolt over dere som kommenterer bloggen min. Forsett, får aldri nok av kommentarer vet dere. Så skal jeg bli flinkere på og kommentere tilbake. Prøver på det, men glemmer det av og til. Får sikkert snart skikkelig blogg lyst sånn at det kommer tusen innlegg. Skal prøve og få blogga noe i morgen tidlig også.Savner in club , det var så gøy . Gleder meg til 8. Håper jeg kommer i samme klasse som Silje og Adrian på frøysland. Og alle mine bestevenner og Stian gutten min. Hahah som er helt umuliiig.   Alle som er i bildene var oss som hang sammen. Frøysland og Furulunden er god venner syns jeg. HAHAH. Eller Bare jentene fra furulunden og guttene fra frøysland + silje er jeg god venn med da. eheh.


Q: Si god natt ? :D

Okei - kan dere tilgi meg ?

.. jeg vet at dere kanskje liker best når jeg blogger minst 5 innlegg vær dag, men det er så vanskelig og få gjort det. Og når jeg ikke gjør det så synker bare leserene mine. Men jeg har jo et liv uten om bloggen også. Har lekser , kan ikke bare være på dataen. Men når jeg først er på , så aner jeg ikke hva jeg skal blogge om. Jeg føler plutselig at jeg har begynt og blogge kjedelig. Jeg har ikke en mote blogg , som alle de på topp listene. Jeg skriver om mine følelser og hverdag og musikk. Det er det som betyr mest for meg.  Men si meg, hva slags blogger liker dere best , mote blogg eller , sånn type blogg som jeg har?

Det er mye jeg tenker på, tankene flyr. Mye diskusjoner, og jeg er mellom diskusjonene. Vil helst holde meg uten for. Men blir bare dradd med inn. Og hvem skal jeg holde med. Vet ikke jeg. Krangler over alt. Og jeg er jo med i hver enste nesten. Klarer ikke og tenke klart på hva jeg egentlig vil og føler. Vet ikke hvem mine ekte venner er lengre. Før hadde jeg 15 beste venner . men nå tror jeg bare at jeg har igjen 8 av dem.  Ja, 8 det er jo kjempe masse det og. Men det er jo hardt og miste 7 bestevenner på en gang. Jeg irriterer meg over at livet må være sånn. At man må miste folk sånn hele tiden. Av og til vil jeg bare sette meg ned helt alene og skrike utrolig høyt sånn at ingen kan høre meg. Jeg vet ikke om jeg er glad eller trist , vil hyle,gape,slå,klore alt jeg kommer over. Dere som ikke forstår meg , dere på skolen som bare ser på meg som en taper. Tenk litt da. Dere 8. klassinger, tror dere ikke jeg vet hva dere snakker om meg. Jeg en en jente med EKTE følelser. ARG , har vært gjennom så utrolig mye på en gang. Miste bestevenner og familie medlem på en gang er tungt.. Du vet godt hvem jeg mener, jeg hater deg du ødla meg og mitt. Føler meg rett og slett tom.. 


// Tokio Hotel- That day // hør på teksten . sånn føler jeg det . ' you say i'm fixed but i still feel broken'

- soh. 


Q: Er bloggen min  kjedelig?
Q: Forstår noen hvordan jeg har det?

Noen få bilder fra søndag.


Black nails, haaahhaha . Det er veldig stygt tatt på. Men hot or not med svart neglelakk ?


Hahha  neida, Ada hater deg ikke. Hater noen helt andre jeg. Ada elsker deg pus.


Mine armbånd, som bråååker , og plager vettet av Apinya. Kooslig! :]


Ada med mitt töy.


Sara, du har vist glemt tatoveringene dine her. Vi glemte og ta det på , på konserten. Hahahha .

- Haha, når jeg tenker meg om så er det helt random kjedelige bilder,men dere vet meg og kamera. Da tar jeg bilder av alt jeg kommer over.  Hahha, dere vet ikke hva slags bilder det plutselig kan komme. hiihih.


Q: Hva skjer i verden ?

Heidu.

Har just kommet hjem fra dansing. Det er kjempe gøy, men det begynner og bli vanskelig ehehe. Syns Michael Jackson er vanskligst, hallo det er MJ dans, trenger ikke og si mere. Han har jo sin dansemåte, Det er jo kjempe stilig da.

Har dere noen gang opplevd at , noen av dine næreste krangler/diskuterer eller hva søren. Er uenige i ting. Og du vet ikke hva du skal gjøre. Fordi du elsker begge like høyt. Også sier den ene en ting så spør jeg den andre så svarer den noe annet. Det er vanskelig ææh. 


Hvilkene sko var finest til buksa ?


blæ, snakebite er fint.  Jeg vil ha,vil ha , vil ha VIL HA! :D


Q: Opplevd at dine nære ikke er gode venner, og man vet ikke hvem man skal holde med ?

Old days & and summer.

The Black Book inspireplease: my tumblrall photos found on tumblr/wehe   
inspireplease: my tumblrall photos found on tumblr/wehe Tumblr
.. Jeg savner gamle dager og sommer, hvem gjør ikke det ? Sommer og sol , bading, hytteturer. Piknik , bare gå ut med venner , sommer klær. Og bare nyte dagen på stranda. Kjenne den deilige sommer følelsen. Shorts og singletter. Den varme bakken. is på kjempe varme sommer dager. Det er liksom så deilig og tenke på sommer. Savner den veldig. Gleder meg sykt til sommer 10.


MF. Natasiah ? Arizona, 17
Tumblr Tumblr
.. Gamle dager , de fleste sier at de savner gamle dager, da alt var perfekt. Jeg gjør vel også det. Men det skjer jo alltid noe dritt i livet. Og alltid noe bra. Både opp turer og ned turer må man bli vant til.  Fordi livet er jo sånn. Men vist man lærer seg og komme over det man savner og tenker på alt man har. Så er det ikke alltid man savner gamle dager så mye lengre. Men selvsagt så syns jo mange at gamle dager var bedre. Da vi var små. Da utsenet ikke betydde så mye. Da den største sorgen var og ikke få den leken man ønsket. Og den største frykten var monster under senga. Men nå er jo utsenet  nesten alt, vist man er stygg så får man ingen venner eller kjærester kanskje. Den største frykten er og miste den man elsker , og den frykten går man rundt med hele tiden. Og frykten blir bare større og større får flere du mister. Og man vet ikke lengre hvem som er dine ekte venner , de som er dine ekte venner er de som ikke svikter deg eller lyver og alltid støtter deg selv om de ikke skjønner deg helt. En du kan ringe til og fortelle alt til. En god venn er en som aldri forlater deg vist de har hørt et rykte.

// teksten er skrevet av meg, om hva jeg syns om det , så vist ikke du er helt enig har du lov til og si det , vist du sier det på en pen måte //

Jeg tar kvelden nå jeg, blogges i morgen
- soh ♥


Q: Hva syns dere om det jeg har skrivet om, var det bra skrivt ?

Tokio hotel hatere - fritids problemer ?

Nei, vet du hva . Hvorfor må Tokio Hotel , være ELSK eller HAT ? Det er liksom ingen som sier at de er passelige nesten , bare noen få. Jeg aksepterer deres andres musikksmak.Så kan dere akseptere min, så er vi skuls liksom. Og ihvertfal når , jeg setter på en sang av Tokio Hotel, og spør hva noen syns, så sier de at de syns den er fin.  Så spør de " hvem er det" Så svarer jeg : Tokio Hotel. Så plutselig er sangen stygg igjen. Og det var til og med en som ikke gadd og gå innom min gamle blogg bare fordi jeg het " tokiohotelfan97 " da blei jeg sykt irritert. Det er mange andre band som ikke blir så sykt hatet, men hvorfor akkurat Tokio Hotel. De lager musikk til fansene sine. Og vist du ikke er fan , så ikke hør på dem. Det er jo så sykt enkelt og greit.

Og til dere som sier Bill og Tom er homser, jeg klikker jo søren med. Fordi de er jo ikke det. De er  brødrer i tilegg. Og Bill har fått seg en JENTE kjæreste som heter Pinky eller noe tror jeg. Og Tom har jo sånn derre one night stand ting. Og om de hadde vært homser, hadde det gjort noe ? Det er jo musikken som teller. Og Bill er jo ikke jente heller. 

Det værste er at mange folk blir mobbet av anti fans, fordi de hører på Tokio Hotel, hvor sykt er ikke det? Jeg har fått så sykt mange kommentarer om at Tokio Hotel suger, fra noen helt fremmede på nettby og sånt. Og jeg bare herregud , kan ikke folk høre på DEN musikken de vil liksom.  Tokio Hotel er et helt vanlig band som alle andre band , som lager musikk til sine FANS , ikke anti FANS. 


// Tokio Hotel - Hilf mir fliegen // 


Q: Lei av at Tokio Hotel er enten Elsk eller hat ?

shit , over allerede?

.. Fy søren . Ferien er liksom plutselig over. Gruer meg til lekser og alt dritt. Men det bra er at det er dansing i morgen og Sara Sofie kommer. Og det er gym i morgen. Må snart pakke gym tøy. ærg, hater skolen ehehe.


Det er jo snart påskeferie, da har jeg noe og se fra til. hohooh.  Sorry for ikke så veldig blogg aktiv idag, vet ikke hva som er galt med meg. er bare ikke så glad. Fordi jeg hater noen så stærkt, men skal ikke ta dette opp på bloggen. Hihihihihi.Q: Hva syns dere om skole ?

Ada er her.

.. Vi sitter på hver vår data og bare nerder. Og hører på musikk osv. Vi vil gjøre noe gøy. Eller jeg vil i hvertfal. Men vi finner ikke på noe. Kanksje filme noe gøy eller noe sånt. Must videoer ? Noen andre randomme ting. Haha dette er jo helt utypiskt meg og Ada. Vi finner jo alltid på noe utrolig gøy. Og alltid er hypre. Men nå er begge dovene. huff, tror mest fordi at jeg egentlig ikke er glad. ehheheh.// dead by april - found myself in you // 

- sonja ..


Q: Hva gjør dere idag ?

hei , jeg er oppe!

.. Jeg hadde en forferdelig natt igår ,var utrolig redd for Bloody Mary , de som er mine venner eller går på skolen min vet nok godt hvor redd jeg kan være om kvelden.  Eller Silje vet i hvertfal. Jeg var oppe alene uten at jeg viste det. Jeg skulle bare gå og hente noe og drikke på kjøkkenet. Også er det bekmørkt der. Og jeg haaaaater speil om natta. Også så jeg meg i speilet også fikk jeg panikk viste ikke hva jeg skulle gjøre. Så løp jeg inn på rommet. Og på msn snakket jeg med Maria Nathalie og Thom. Men da Thom plutselig stakk uten og si hade. Fikk jeg panikk. Og gikk på den bærbare i senga. Og snakket med Adrian , og det roa med veldig ned. Helt til han plutselig også måtte logge av. Og Maria var heller ikke på. tok jeg mobilen min og skrudde på høy musikk i headset . Og jeg pusta skikkelig tungt. Så vokna jeg plutselig just nå plutselig så jeg hadde bare sovna.

Men idag skal lille Ada til meg, det blir kjempe gøy. Fordi vi har ikke gått sammen på år og dag. Sånn helt seriøst. Vi har ikke det. Hahahahha. Vi har tusen minner sammen da. Ada Pauline, er en utrolig søt jente jeg elsker henne! Vi har det alltid gøy. Og hun gir meg ALLTID latterkrampe. Kommer nok bilder og video blogger !


Hahahahah lenge siden , Ada er søt hun.


HAHAHHAHA, dette er i hvertfaaaaaaaaaal gammelt. Sånn helt utrolig. Se hvor mye jeg har forandret meg!


Q: Er dere veldig lett skremte ?
Q: Hva skal dere idag ?

VIDEOBLOGG: Meg og Ada for lenge siden!

.. haaaaaaaaaaahhahah. 


Q: Hva syns dere?

Evig eid - god latter.

.. Meg og Silje har eviiiiiiiiiig god humor. Hun sendte den til meg. hahahahhahah for en latter jeg fikk.


Q: Hva syns dere om videoen ?

VIDEOBLOGG: Svar på spørsmålsrunde del 2

.. haaaaaaaaaaaaaha. Maria fikk latter krampe heele tiden. Videoen biter ikke, tør du og se hele ?


Q: Hva syns dere om vår dialekt ?  ehehe.

Kontakt ?

.. Ja , vist du vil kontakte meg eller spørre meg om noe som du ikke vil kommentere. Jeg prøver og svare på de kommentarene jeg får på deres blogg, men det er litt vanskelig vist dere ikke har. Så derfor skulle jeg lage en kontakt knapp under headeren. Dere kan kontakte meg på nettby og msn.

. Nettby - xcutex
. Blogg mail - sonjaextra@hotmail.com
. Msn - hos_meg@hotmail.com
. Eller kommentere dette innlegget .


Min søte lille finger, sånn btw.


Q: Har du noe og spørre om ?

Hey i got new friends .


Dette er Pelle og Pia , er de ikke søte sammen ?


Pelle og Pia og Meg. Jeg tror ikke jeg hadde klart meg uten disse to skapningene. De gjør alt for meg. De er så snille og plukke opp ting for meg og skriver innleggene mine. Og ja de er noen posetive folk!  Og det beste er at de alltid er med meg overalt. Til og med når jeg skal sove og når jeg skal dusje! . 

- Hahahaha, random innlegg. Men jeg fikk så lyst. Tenk på hvor mye fingrene betyr for oss. Haaaaaahhahhahaha.


Q: Hva syns dere om bildene ?

VIDEOBLOGG: Svar på spørsmålsrunde del 1

.. Hvem tør og se hele ?


Q: Hva syns dere om svarene mine ? 

VIDEOBLOGG: Maria er her - bilder

.. HAHAH, sånn helt random video. Maria er veldig søt. Hahaha. Jeg sminka henne også har hun på seg mitt tøy. Sånn btw. Kommer sikkert flere video blogger som er filmet og ikke bilder.


Q: Hva syns dere?

VIDEOBLOGG : Konsert

.. okej, nå er jeg ganske sikker på at dere begynner og bli lei av at jeg blogger om konserten hele tiden. Men kan ikke beskrive hvor hærlig og se noen, som jeg hadde drømt og ha sett i flere år. Og høre stemmen til Bill. OG bare kunne løpt opp og tatt på dem vist ingen hadde stoppet meg!


Q: Hva syns du om videoen ?

Vurdering av - www.neff3.blogg.noHeader : Drit fin, den er kjempe fin med de derre "geometriske figurene" Fargerikt og fint . Ikke mere og si om den jeg gir den 6+ !

Design : Svart, det er fint det. Du har sånn firkant rundt innleggene. Og det ser mye ryddigere ut for folk og lese.Det er ikke så mye mere og si om det. Enkelt og greit. Jeg gir 5-

Innlegg: Du skriver bra, og ingen skrive feil. Og nesten aldri tegn. Og du har masse bilder med bra kvalitet. Og du har outfit og videoblogger. Men noe som er litt minus er at du har en strek også kommer bildene. Men ellers mye bra. Jeg gir det 5+

Karakter for hele bloggen din: Jeg gir deg 6 , fordi du blogger bra og er kjempe mye innom.


Q: Hva syns om vurderinga ?

Vurdering av - www.mjfan97.blogg.no


Header : Headeren din er kjempe kul. Fargene var fine sammen og passer til designet. Men bare et lite minus du har ikke bilder på den , og tenk vist ikke folk vet hvem du er så kommer de inn på bloggen din så ser de ikke hvordan du ser ut. Vist du ikke har bilder av deg noen andre steder da. Jeg gir den 5-

Design: Helt hvitt, og vanlig. Veldig fint. Det er jo kult og ha noe enkelt. Og du har ikke sånn knæsj farger som man for vondt og lese av. Og Designet ditt er ryddig. Ja , kjempe fint jeg gir den 5+

Innlegg : Du skriver veldig bra, men av og til tegn. Eller litt ofte. Jeg liker ikke særlig godt det. Fordi det ser fort ganske rotete ut. Og av og til ikke ofte men av og til har du mye tekst. Det kan være litt kjedelig i lengden. Men jeg leser det uansett. haha. Men ellers ingen flere minus. Du har masse bilder med god kvalitet, det er bra. Og jeg liker og se outfit og video blogger. Så mere av det takk! hahahahah. Jeg gir det 4+

Karakter for hele bloggen: Jeg gir bloggen din er kjempe sterk 5+ . Fordi jeg er fast leser og digger den. Men du kunne ha fått høyere. Hør på tipsene mine! 


Q: Hva syns dere om vurderinga ?

Spørmålsrunda er

.. avsluttes.  Det skulle jo bare være en liten en i mens jeg var borte. Fikk bare inn 13 komentarer. Men det får holde. Vi skal filme ikveld. Og nå skal vi snart på butikken og kjøpe noe. Også skal vi lage video blogg når vi hopper i snøen. Og tro meg vi har masse snø ute på værandaen. hahahahhahahahha. 


En gang for lenge siden vi gikk sammen. Hahahha,  Jeg elsker deg Maria pus . jenta mi ♥


Nå just liksooooooooooooooom. Haha begge oss = misslykkaaaaaa.


.. Tungetungetunge. Tunge er kult. ahaha.


Ehe, brillene mine blei fucka * smilefjes*


. Reklamere for druer vet dere! Men luggen er blitt voldtatt . eheheh..


Q: Hva har dere gjort idag ?

Flere bilder ifra TH konsert.

Seriøst, jeg kan ikke stoppe og tenke på det. Jeg har sett  BILL , TOM GUTSAV OG GEORG LIVE. Tokio Hotel ! Det var så utrolig spennede og gøy , akkurat når lyset slukket seg og alle ble helt ville. Og hylte og skreik. Da plutselig Tom og Georg kom inn. Og alle bare skrek av full hals. Så åpnet den kula seg og Bill og Georg kom ut! Og de begynte på sangen NOISE. Jeg kan egentlig ikke fatte det i det hele tatt!.. seriøst den NEST BESTE DAGEN i mitt liv, selfølgelig var den beste dagen når jeg blei sammen med Stian da ! ♥


Q: Hvilken dag er din beste dag og hvorfor ?

VIDEOBLOGG: jeg datt - på skjetten

.. HAHAH, sånn seriøst latterkrampe. Jeg kjedet meg siden vi skulle snart hjem. Også sitter jeg og vipper også bare detter jeg liksom. haaaahhaha. sånn serisøt helt typiskt meg..


Q: Hva syns dere om videoen ?

Nytt design og header


.. Sånn helt seriøst , jeg blei kjempe fornøyd. Men hun er ikke helt ferdig med det , hun skal fortsette senere. Maria Nathalie har alltid vært så god i og lage profiler på nettby, og lage headere og design. [ www.marianathalie.blogg.no]


Q:
 Hva syns dere om det nye designet og headeren ?

Bloggen er

.. under opp pussing. Maria Nathalie  fikser på den, den blir sikkert fin. ahahahhahaha. Maria  Skal sove hos meg, det blir skikkelig gøy! Jeg savner tokio hotel konserten så sykt mye. Det var liksom en drøm ! Kan ikke fatte at jeg har sett mitt favoritt band  L I V E !

. savnsavnsavnsavnsavnsavnsavnsavnsavnsavnsavnsavnsavnsavnsavnsavnsavnsavn


Q; Savner dere konserten , dere som var på den ?

God Morgen - Jeg er glad for at dere stiger!.. Heisann, det er litt sykt at jeg har møtt Henriette.  Noe som jeg aldri trodde kunne skje. Også kommer det en jente med blondt hår og tokio hotel t-skjorte løpende mot  meg. Da Fikk jeg helt skjokk. 

Leserene mine stiger igjen. Det sank veldig mye når jeg var borte. Meen nå er det på vei opp igjen. Også  idag Skal meg og Maria gå i sammen. Bilder og videoblogger er veldig standar oss. Så det kommer det nok masse av.  ehehehhee. 

                  

Q: Hva skal dere idag ?

Videoblogg: Hva jeg kjøpte ifra oslo.

.. jeg føøøøøøøøøøler det er noe jeg ikke har filma.  Haha, ja det var noen buttons. Og kanskje  litt mere. Jeg har dårlig hukomelse gitt. eheheheh..

- SonjaBonja


Q:
 Hva syns dere?

Hot or not - farge jeans


.. Jeg syns det er hooooooot, sånn altfor hot liksom. Haha. Jeg har Rosa,Orange, lilla og grønne. Og jeg vil ha flere!


Q: Så hva tenker du , hot or not ?

Tokio Hotel - På konserten

Bidler er tatt ifra Nora  og noen tok jeg skjøl.. Jeg fikk ingen bra bilder av Gustav og Georg, SYKT trist. herregud får skikkelig dårlig
 samvittighet for det! Prøvde men alle blei sånn skurrete. 


Q: Hva syns dere om bildene ?

Bilder, Bilder , og bilder.

Nå kommer det noen bilder rundt forbi der jeg var.

En sang, dere kan høre på i mens dere ser på bildene! .


Oss 3 . Jeg elsker dere Sara og Kaja .Herregud, jeg møtte Henriette! ♥ ( www.coxi.blogg.no )


Den vasken, var så gøy.  Haaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaa.


DET VAR IIIIIIIIIIIIIIIIIISKALDT, på benene skal jeg si.


førførfør konserten.


På toget på vei hjem.
Himmelen var fin , på vei hjem tok bilde ut ifra toget. eehee.

- SonjaBonja


Q: Hva syns dere om bildene ?

OUTFIT 03.03.10 - KONSERT OUTFIT.

.. Serisøst jeg glemte og ta outfit bilde, så jeg skrapte sammen noen bilder som dere kan  se hva jeg har på meg! Tokio Hotel t skjorte : Sara's
Buksesele : Fikk av Apinya
Rosa bukser : Veromoda 199 ,-
Svarte converse : Eurosko 999,-


Q: Hva syns dere?

VIDEOBLOGG; noen få snutter fra konserten !

  

 

 

 
[ tusentusentusent takk, Henriette for at jeg fikk lov til og stjele videoer ifra deg ]


Q: Hva syns dere?

VIDEOBLOGG ; TOKIO HOTEL - NOISE [LIVE]

.. HEYHEYHEYHEY. Nå er jeg hjemme igjen faktisk. Tokio Hotel konserten var noe av det beste  jeg har vært med på.Den beste dagen i mitt liv! Jeg hadde venta så seriøst lenge på og komme på en konsert. Og jeg var i skjokk, jeg skjønte egentlig ikke at jeg skulle på konserten! Og jeg hadde nesten ikke stemme etter all skrikingen. 

[ Fikk lov til og kopiere av Henriette ] Jeg møtte seriøst Henriette og Nora på konserten. Noejeg aldri trodde jeg skulle gjøre!


Q: Så du meg på konserten ?

En liten hilsen fra Sonja

Sonja ringte meg, og hun hilste til leserne: '' Jeg, Sara & Kaja vært å shoppa på skjetten storsenter, jeg brukte sånn 600 kroner, kjøpte sminke, buttons, 2 hettegensere og to cardigans. Nå skal jeg snart på Tokio Hotel konsert med Sara og Kaja. Jeg gleder meg utrolig mye! Så skal vi shoppe mer i morra. Jeg kommer hjem klokka 9 på kvelden i morra. '' - Sonja.

C2_large
 // shopping, hvis dere skjønner?
Hihi, tror dere at jeg biter eller ? ( a ) Bare å kommentere, selv om jeg ikke er så god
som Sonja til å blogge.
- Maria.

Nå er sikkert de fleste spente

Sonja ligger sikkert i senga nå og gleder seg veldig mye eller så går hun litt rundt i Oslo og shopper med Sara og Kaja, så heldig hun er som er i Oslo! Hihi. Hun har jo sagt hvor mye hun gleder seg til konserten her på bloggen, og irl til meg hvor mye hun gleder seg, så tipper hun kommer til '' dø '' når hun ser th, for hun er en stor fan vet dere !

4205544699_368ae7bf03_large

 


Q: Skal du på konserten ?
- Maria

Spørsmålsrunde.

.. Sonja sendte melding til meg og sa at hun ville ha spørsmålsrunde. Så da blir det spørmålsrunde. Spørr spørr henne masse. Hun forventer masse spørmål når hun er hjemme : ] Men hun svarer ikke på sånne utrolig teite spørmål eller veeldig personlige.


Jada, paint ( a ) gadd ikke gå på picnik.

Spørr , spørr , spørr!
- Maria

leser denne shiten av bloggen nå

hei, jeg er altså Sonja les mitt liv. Og du vil bli overasket. Jeg er gal, elsker musikk dansing venner og foto. Jeg er også litt random og litt hissig, lol. Takk for at dere gidder å lese alt det tåpelige jeg skriver her på denne bloggen!

Legg meg til som venn

Norske blogger

Kategorier

Arkivhits