april 2010

MARIA, SONJA OG SARA

.. Idag skal jeg sove. Ja det skal vel alle. MUHAHAHHA. Eller nei. Vi skal ikke sove vi. Eller jo, HAHAH. Meg og Sara sover hos Maria faktisk. Og det er veldig gøy. Vi var utrolig over hypre istad. Og tatt ganske mange bilder, og fått i oss et tonn godteri. AHAHHAHAHA, uff godteri ødlegger meg. Jeg blir hyper gal. Og da kan jeg bli GAAL. Muheiho. Bare spør Tuva dere. HAhahahha.




PUSEN MIN


Søtæ




HAHAHAH


OMG, SE PÅ BENENE MINE. DE SER UNORMALTYNNE UT.








DEN FILMEN EIDE. Jeg tvingte dem til og se den. Men så gikk det lei når ikke det hadde gåt halve en gang *sadface*








HER BLOGGER MAN




SONJA TENKER : Kan jeg ikke få blogga i fred her !?




*rømmer*


AWWWWWWWWW.


JEG HAR LANG TUNGE.


Q: Hva syns dere om bildene ?

Jeg føler meg mye bedre!

.. Fordi jeg sov litt istad og tok en tabelett ting. Jeg er fortsatt lit trøtt. Men jeg vil på dansing. Jeg gadd ikke og sminke meg idag. Hahihohoeds. Istad når jeg sov, grein jeg meg til søvne.




//Dead by april - angels of clarity// .. Peace liksom. hahahaha neida. 


Q: Hva skjer?

JEG ER I SYKT DANSEHUMØR.

Men vist jeg danser får jeg bare vondt i hodet. Jeg har just spist en sånn en tabelett ting. OG vist jeg blir bedre til dansing idag. Får jeg lov til og gå! Jeg er så glad. Jeg elsker virkelig torsdags dansinga. 


 //Breaking Benjamin - Breath// .. Cathrine jenta mi er gull.


Q: Noen flere som elsker og danse?

Jeg er syk..

Igår følte jeg meg så ubeskrivelig dårlig. Så gikk det faktisk over. Men idag så voknet jeg klokka 5 og trodde hodet mitt skulle sprenge. Så løp jeg inn på doen, og SPØY. Jeg trodde jeg skulle dø.  Spy er så ille, jeg hater det. Igår satt jeg og grein fordi jeg var så redd for og spy. Egentlig så skulle jeg prøve og gå på skolen, men så målte mamma feberen. Og den var høyere en normalt. Så jeg ikke ikke lov. 


I et frimenutt for lenge siden.. Merklig nok, har jeg UTROLIG lyst til og gå på skolen idag. 

//Trey Songz - Can't help but wait// .. En av sangene vi danser til på dansinga. Idag er det Torsdags dansing, og den er jo den gøyeste. Jeg elsker dansing, og gleder meg til hver torsdag. Men nå er jeg syk og kan ikke gå. FY FAEN..


Q: Flere som er syk?

eww , jeg føler meg så dårlig.

.. Jeg sitter her i stor hette genser og hestehale og mini shorts. Egentlig veldig komfertabelt. Jeg hoster og hoster. Kvalm. Og bare sitter og hører på musikk og sutrer og griner. Er fortsatt veldig redd for og spy. Også gruer jeg med til ungdomskolen.  Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre av meg lengre, det er så mye som skjer. 


gæææææd.


Q: Skjer ute i verdenen ?

JEG ER REDD

For og spy, hater og spy. Det er så ekkelt. Og jeg syns det er vondt og spy, så jeg sitter her rett og slett og griner fordi jeg føler jeg må spy. Jeg er kvalm. Føler at hodet mitt kommer til og sprenge. Hva skal jeg gjøre, vet ikke hva jeg skal gjøre av meg. Vil skrike. Har så vondt i magen , jeg føler meg så hjelpeløs..


//Breaking Benjamin - until the end// .


Q: Har dere angst for og spy ?

Sara er her




.. Alle bildene er kødd. Vi har bare hatt litt fritids. Haha, elsker der Sara jenta mi.  Du er så skjønn.


Q: Hva har dere gjort idag?

JEG SKAL HA SPØRSMÅLSRUNDE.

SÅ , da må dere bare spørre. Jeg skal svare i videoblogg tror jeg. Vist jeg får låne et kamera av noen. Hahah. Men da kan dere spør om hva som helst. Bare ikke så fullstendig personlig. Så da må dere på spytte ut med det dere lurer på!


ask ask ask ask ask ask ask ask ask ask ask ask ask ask ask ask ask ask ask ask ♥


Q: Skal du stille meg noen spørsmål?

Lekser er ille.

Jeg sitter her og gjør lekser. Hater lekser extremt mye. Det er så kjedelig. Og kjipt. Jeg lærer ikke så mye av det egentlig. Alt er kjipt nå egentlig. Livet er så urettferdig. Men nok om det, jeg må vel finne meg noe og spise snart, er veldig sulten. Før spiste jeg ikke, men har finne ut hvor farlig det kan være. Så jeg begynte og spise masse. Og nå føler jeg meg bare rett og slett feit. UNNSKYLD for at jeg  skrev det. 


Har fått signs av Birthe , søta.


Q: Vil noen flere lage signs til meg?

Natta bloggen!

Nå har jeg fjernet sminka og skal dusje, også lese litt mere til prøven i morgen. Vi skal ha matte prøve. Gruer meg extremt mye. Jeg gruer meg utrolig. Vil egentlig bare legge meg og dø her og nå. Håper jeg drømmer noe gøy noe da. Hahahha.

Pikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ♥


Gjengen min.


Q: Hva syns dere om pikachu ?

NOEN BILDER IFRA OSLO TUREN

.. Altså når jeg var på Tokio Hotel konsert. Fikk aldri blogga ordentlig om når vi sov der. Blogga bare om selveste konserten. Så nå skal jeg bare legge ut noen bilder. Bildene kommer ikke i rekke følge.



Polar brød er godt, hiihih.


Kjedsomhet kaller man det.


LIK NEGLALAKK SOM BILLLLLLLL.


Jeg prøvde skin tigsht.


Hahaha, hypre siden vi gledet oss sånn saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiko mye til konserten.




Elsker dere.


I køa.


VALLHALL ARENA.


DET VAR DRIIIIIIIIIIIIIIT KALDT på benene.




Viktigste bilde jeg har tatt i hele mitt liv.


GEORG <333333333333333333333333333333333333




HENRIETTE, vi skal kanskje møtes en gang til i sommer.


Meg med jogge bukse er ikke så ofte folk ser.


KJEDET meg i mens jeg ventet på at vi skulle gå hjemme ifra til toget på vei hjem.


HØY MUSIKK er livet.


Q: Hva syns dere om bildene ?

JEG ER HJEMMMEEEEE

hahaha, kom hjem fra dansing for en halvtime siden. Jeg virkelig elsker dansing, det er så fantastisk gøy. Skulle ønske jeg var utrolig god som alle mine andre venner er. Og jeg var ganske så hyper. Uff det var deilig og være glad igjen. Men nå forsvant det ehehhe. Fuuu. Skulle ønske jeg kunne være hyper og glad hele tiden men det går bare ikke. Vet liksom ingen ting lengre .. *knust hjerte*

The same girl who laugh and talks a lot and seems very happy,  is also the girl who may cry herself to sleep..


Q: Noen andre som gjør det samme ?

Sara Sofie jenta er her.

Nå er Sara her. Vi skal snart spise også gå på dansing etter hvert. Sara Sofie, Jeg elsker deg så ufattelig mye. Du vet jeg er her for deg jenta mi. Og BTW fufuufufufufufufufufuuuuu jeg vil ha kamera nå !


Den jenta er nydlig. Se på hun FUU. Du er så pen *dør*


Q: Hva skal dere idag ?

BILDER IFRA SJØSANDEN

Meg, Sara, Kaja og Birthe var ute på sjøsanden og tok bilder. Det var kjempe gøy. OG btw alle bildene er tatt med birthe sitt kamera. Som vanlig. HAHA.. OGSÅÅÅÅ enda mere BTW jeg får snart speilrefleks kamera og digitalt kamera *gleder seg*










Ilu , dere.


Min hond er den med ring på. HAHAH.


















HAHAHAH.


DET VAR IIISKALDT.












(c)








MIN ALLLLLLLLLLER bestevenn.


Aw.
























Hahahha , uff.




Hahah awe, dere 3. Sykt lenge siden vi gikk sammen alle liksom. Det var ifjor. Glad i dere, dere 3 + noen andre. Er dem som forstår meg mest .Kaja, Sara Sofie, Birthe og Sonja Bonja. oss det ja.♥


Q: Hva syns dere om bildene ?

INTERNETT IGJEN!

Unnskyld for at jeg ikke har blogga siden Lørdag, men internetten fucka seg opp. Så fikk vi den ikke tilbake før idag. Jeg trodde jeg skulle dø. Men jeg dødde faktisk ikke. Hahahah. Hvar ute nesten hele tiden, og så på tv. Serisøt data , jeg må slutte og være så avhengi. 


hællæ , hei greit neivel. HADE.


Q: BRA at jeg begynner og blogge igjen ?

Overnatting hos Birthe.








































































Det var lenge siden sist jeg sov hos Denne Birthe jenta, 4. Desember siden sist. Men det var kjempe gøy. Vi tok masse bilder, og disse bildene var ikke alle. Nå skal vi snart ut og ta enda flere bilder. På sjøsanden med Kaja og Sara,Så vist Birthe er snill så skal jeg få henne til og gjeste blogge de bildene vi tar for meg. ♥


Q: Hva syns dere om bildene?

FLERE BILDER- fra Bursdag til Birthe og Maria

Dette er faktisk Sonja som blogger. Jeg er hos Birthe nå. Men bursdagen i går var kjempe kos. Det var utrolig gøy og samle gjengen igjen. Jeg elsker dere alle 10. Sara, Sandra, Birthe, Maria, Maria Nathalie ,Sonja, Kaja, Cathrine, Ada og Linnea. Som sagt er internetten hemma. Og den kommer ikke tilbake før på Mandag.


Q: Hva syns dere om bildene ?

Bilder fra bursdagen.

Hei, jeg er Maria. Sonja sa at internettet virker ikke hjemme, derfor hun ikke har blogget. Og hun sover hos Birthe nå, så jeg skulle bare legge ut noen av bildene fra bursdagen til Birthe & Maria på bloggen hennes. BTW, jeg har vært her før. Jeg biter IKKE, som dere tror.. haha. Her er bildene:


Linnea, Kaja og Maria.


Jeg med Sonjas kule briller!


Sonjaa.


Awe, Sara.


Sandra. <3


<3Pizza


Cupcakes!




Cathrinepus.


Linnea & Kaja <3


Her ser man på film.


Her ser man på den samme filmen igjen.


Søtiser!


Jeg, Maria ble ikke med på bildet  * strek punktum strek *
[ Kommer flere bilder i morgen , tror jeg ]


Q: Hva synes du om bildene ?
- Maria.

GOD NATTTTTTTTTTTTTTTT.

Jeg må legge meg nå jeg, skal sove også. Skal jeg stå opp tidlig. OG stelle meg ordentlig. Skal ikke forsove meg i morgen da dør jeg.  Håper bildet blir vellykka. Vist ikke dør jeg mere. Jeg skal øve på og smile. HAHAHAHHA. Og vist smilet blir hemma, dør jeg enda mere igjen. Jeg er bare så stressa. fordi vi har ikke tatt et ordentlig klasse bilde siden 1. klasse + portrett bilde.


.. Jeg hater egentlig at andre skal ta bilder av meg. Klarer ikke og smile. Vist dere ser , enten fake smil.
 Eller grimase munn. Ellers så rekker jeg tunge. Haha . Vist dere skjønner ? mughjdsdsdøæsld

GOD NATT ♥


Q: Flere som ikke klarer og smile ordentlig eller fint når noen andre skal ta bilder av dere ?

Har fått ny header !


.. Blei litt lei av den andre. Så nå har jeg fått meg en ny header, tusen takk Maria. Den var kjempe fin. Du eier så utrolig mye i og lage headere. ♥


Q: Hva syns dere om den nye headeren ? 

VIDEOBLOGG : prøver og besvime

.. Youtube fucker kvaliteten veldig mye. JEG vet det kan være farlig , men det var første gang på kjempe lenge. Og ingen av oss klarte og besvime så da var det vel ikke så ille.


Q: Hva syns dere om videoen ?

I MORGEN SKAL VI

.. TA KLASSE BILDEE. Jeg tror jeg dør. Haha, gleder meg jo egentlig. Men jeg vet ikke hva jeg skal gå med, eller hvordan jeg skal smile. Og håper bare ikke jeg får dårlig hår dag fordi da dør jeg.


Meg som har på Sondre sine briller. HIhihih.

// Breaking Benjamin - Breath// Den sangen er så utrolig fin.


Q: Pleier dere og grue/glede dere når dere skal ta klasse bilde?

VIDEOBLOGG: Laget ny intro

.. Youtube fucker selvfølgelig kvaliteten.


Q: Hva syns dere om den nye introen ?

God morgen .

Idag er det gym. Lurer på om vi skal ha inne eller ute gym. Vil egentlig ikke ha ute. Det er så stress. Hahahahha. Nå sitter jeg bare og spiser egentlig. Skal snart gå til skolen.


Sånn ser jeg ut idag. Nok en dårlig hår dag. Jeg hater skillen min! SÅ idag skal Kaja komme til meg. Aw , 
Kaja min aller bestevenn jeg elsker deg.


Q: Hva skal dere idag ?

God natt - skal spise også legge meg.

.. Jeg hakke spist siden. Hm. Etter skolen. Så er egentlig litt sulten nå. Også må jeg bare pakke noen bøker og finne tøy til i morgen. Så skal jeg finne den myke senga og skru på høy musikk og grine meg til søvne. Deilig .


Mine to nydlige fisker. Som jeg aldri orker og mate så pappa må gjør det for meg. *englefjes*
Gullfisken heter Gulli og den andre heter Bloppen. 

//Dead by April - Angel of Clarity//


Q: Har dere fisker ? HAHAHHAHAHAHA.

SLUTTEN PÅ TOKIO HOTEL !?!?

. omg , da dør jeg. Tokio Hotel, jeg elsker dem. De er hærlige. De lager verdens beste musikk. Dem har mange fans som virkelig elsker dem. Om de slutter da dør jeg. Seriøst de kan ikke slutte. De kan ikke. Tenk på alle hjertene som blir knust om dem slutter. HEMMA MANNAGER. Jeg griner , det beste bandet. Den meste musikken. De kan bare ikke slutte. 


Men vist du ikke orker og trykke kan du lese her:
A few days ago the boys from Tokio Hotel tour ended, "Humanoid City," which, despite great performances, was not a success. As you well know very little selling of tickets, and two concert was canceled. In addition, there is another bad news!

German media reported that the founder and current team manager David Jost plans to cancel the further conduct of Tokio Hotel. It seems he already sees a chance to rebuild the popularity of the f
ormer German star, because the idea for the controversial group is already a little burned out.


Q: Håper bare det er et rykte ? Hva syns dere om dette ?

Hos Linnea idag.




Hahha, glad i dere.


Namm vi spiste en halv pizza vær.




Jeg tegna strek med grønn neglelakk, å sa det var kongelig blo. Hahahh, kongeli blo er blått! Jeg trodde det var grønt jeg.





Sara og Ada sa at de gikk hjem. I mens meg og Linnea var på do. Så kom vi ut i ganga , og plutselig hørte noe fnising i skapet hos Linnea fikk mi litt panikk. Så åpna jeg skapet. Så VAR DET SARA OG Ada der inne. Hahaha jeg trodde helt på at de hadde gått hjem jeg.



Bildene er litt større en min vanlige størrelse fordi jeg stjal bildene ifra Ada sin blogg.


Q: Hva har dere gjort idag da?

FÅTT NYE CONVESRE

Eller disse er vel ikke converse. De er vel kanskje All star. Selv om det er det samme. Så står det bare All star på disse. Haha vet ikke jeg. Mamma kjøpte dem vet ikke hvorfor. Hahah awe takk Mamma. Blei egentlig litt fornøyd. Eller jeg vet ikke.


De er sånn korte og rosa, vist dere ikke så det. Haha . Jeg har egentlig litt lyst på svarte. Har jo et par rosa fra før av.


Q: Hva syns dere om dem ?

HEJ

Idag var vi jo på lindesnesfyr. Det var nok så gøy. Eller egentlig kjedelig. Men bedre en vanlig skole dag.  Det blåste noe forferdelig. Haha , jeg hater vind jeg. Også begynte det og snø idag. Men det stoppa. Så halga / regnet det. Arg , hater den askeskyen som stenger for sola. Vi hadde jo så nydlig vår. Nå er været bare grått.


Hahaha , fy faen. Jeg har vært en liten tokio hotel fan lenge. Jeg har forandra meg noe sykt på håret og alt 
det andre.


Jaw , nå for tiden. Bare tok et bilde som jeg ikke tok for så veldig lenge siden. Vet man kanskje ikke ser 
så mye på det bildet men.


Q: Har jeg forandret meg på snart 3 år ?

Jeg stakk til skolen.


.. Haha , bare fordi jeg ikke fant noen andre bilder. Btw bilde er ifra 2004 eller noe. Det er ekte tiger.


Q: Hva skal dere for noe tøys idag da ?

Good morning - sunshines

God morgen, nå er jeg just ferdig stelt meg. Har forferdelig hår dag idag. Æsj . Idag skal vår klasse og D klassen til lindesnes fyr. Vi skal ta buss opp. Gleder meg egentlig litt. Men har egentlig på følelsen av det blir veldig kjedelig. Og etter skolen skal meg og Ada og Linnea gå sammen. Jeg vet ikke om vi skal på sunn cafe idag eller ikke.
 
MORGEN TRYNØ liksom.


Sånn ser jeg ut akkurat nå.


Q: Hater dere dårlige hår dager?

God natt - UNNSKYLD



Jau jau , et gammelt bilde. Men omg. Det er urettferdig. Shallaballajallafallagalla. . Emh ja. Hei .Jeg vil ha snakebites. Men alle nekter meg i det.  see så fin jeg hadde blitt. HAHAH neida. Jeg ville bare fortelle at jeg faktisk lever. Unnskyld for 0 blogging idag. Men alt er så komplisert. Egentlig liksom ja , hva skal man si. JEG HATER livet mitt sånn ca rett og slett. Og jeg har nesten klart og spart penge nok til og kjøpe et kamera , hater fortsatt meg selv for og ha mistet det. Haha, det er også en av de grunnene som gjør det så vanskelig og blogge.


Q: Hadde jeg passet til snakebites piercing ?

UTÆÆÆÆÆ - idag og

Det var kjempe gøy. Alle bildene er tatt ifra www.birthex3.blogg.no . Siden bildene blei tatt med hennes kamera.






ENDREEEE. hahahha. Endre fikk kutta Sondre med kniv. Det var ikke med vilje da. 




Addi hadde skrivt det ned i en benk. Hahaha.





































































Q1: Hva syns dere om bildene ? Q2: Hva har dere gjort idag?

ALICE IN WONDERLAND

Alice in wonderland , var jo en søt film da. Lo ganske ofte av sånn derre teite ting. I filmen , som egentlig ikke var så morsomt i det hele tatt. Haha. Hadde egentlig trodd at filmen skulle være bedre en den var. Hadde liksom høyere forventning til den. Men uansett den var jo ikke dårlig. 




Vi som var der var: Frida, Kaja, Endre, Adrian, Meg, Birthe og Sara Sofie. glad i dere ♥


Q: Hva syns dere om Alice in wonderland ?

Idag - Ute

Idag var meg, Kaja, Sara Sofie, Birthe, Endre og Adrian ute. Så kom Frida etter vært. Det var gøy. Haha glad i dere alle sammen. ♥





Sonja og Adrian , bestevenner ♥


Q: Hva har dere gjort idag ?

BURSDAG - Frida og Amalie

Det var evig kos , haha. Vi så på en film som het : The land of lost. Den var drit gøy. Jeg har jo så dårlig humor. At jeg bare satt og lo for vær minste ting. Også snakka vi om alt fra A til Å . RULF. omg. Jentene mine er digge ! Hahaha, vi hadde det evig kos. ♥


awe, jentene i klassen ++ flere da.


Ikke si imot Frida, da dreper jeg deg. DU HAR DRIT FINE ØYNER!


Bursdagsbarna.


Pus .


HAHAHA!


awe, søta.


Awe, JEG ELSKER DEG SÅÅÅ UBESRKIVELIG HØYT JENTA MI KAJAAA.

naaaaaaaaaaaaaaaaaaam.


NAM!


Birthe skulle ta bildet av seg selv, men lille linselusen Sonja, kommer inn og klemmer henne, hihi.


JAAAAAA, nå vet dere hvordan jeg ser ut når jeg ler. 
ALTSÅ, var midt i en totalt latter krampe. jeg lå på gulvet og lo en stund av et teit grimase bilde av meg selv. Haha , ja jeg har dårlig humor.


RAWR , liksåm.


HÆLLÆ.

MINE SKO FOR POKKER. muhehighos.


HEJ, ser ut som om jeg har kort hår . JAAA, jeg gikk med jakke inne. hahahahaaaa.

To glade barn. 

TRAILEREN på filmen. Den er mye gøyere en den ser ut til. HAHAHAHHAHAHA.


Q1: Hva syns dere om bildene ? Q2: Har dere sett the land of lost ?

IDAG - Kaja & Sonja

Var ganske lenge siden meg og Kaja gikk sammen sånn ordentlig. Haha , jeg elsker deg min ALLER bestevenn. Fu du er så nydlig. Kan ikke beskrive deg med noen ord. Vi har vært venner siden 2. klasse. Håper virkelig ikke vi blir splitta til 8. klasse. Vist vi ikke kommer i samme klasse, MÅ vi klare og holde kontakt! Elsker deg vennen.

//Escape the fate - Ashley// 






SEEE , på den jenta.Hun er ubeskrivelig søt. Hun der er min bestevenn.


*konsentrert * Spiller mario, DET ER EVIG GØØØY :D


hei.


Foto: Sonja


aw ♥






Foto: Sonja


Søta mi.








hahahahahhahah. ja.




ILU.


KATTEHÅR DOTTER ! ;o


jåw , vi er verdens søteste bestevenn parr. BASTA. *englefjes*


I REALLY LOVE YOU.


HAHAHAHHAHAHHAHAH, Kaja kan vist karate !




Jeg er tøff, jeg som har runse skrekk og greier. En gang spytta jeg på Birthe fordi hun ga meg for mye fart når jeg runsa. HAHAH *super duper englefjes*


søtæ.


QHva syns dere om bildene ?

JEG KLARER IKKE OG HOLDE MEG!

.. JEG BARE må helt seriøst høre på høy musikk klarer ikke og la være. Musikk er ikke gøy vist ikke. Jeg overlever ikkeee. Så nå sitter jeg og hører på høy musikk. Og håper ikke at det skjer noe mere med trommehinnene mine..  Som sagt er de jo litt ødlagte. Fordi jeg hører på høy musikk alt for ofte. Men jeg er avhengi. Jeg får egentlig ikke lov til det. Men jaja.


Hahahahahahha.

.. Den lagde Maria til meg. Jeg elsker deg Maria. Det vet du . Jeg kan ikke beskrive deg. Du er så fantastisk. Husker så mange minner vi har. En gang vi tok på oss natt tøy og gikk ut i byen for og lete etter en katt. Den tiden vi var naboer. Savner den. Det er så lenge siden. Skulle virkelig ønske jeg kunne flytte tilbake.


Q: Hører dere veldig ofte på kjempe høy musikk ?

BILDER - Ada, Linnea , Sara og meg.


* Ødlegge for Ada*


hahaha.










MYE sol , yay .


Ada kjøpte is. Og DELTE med oss . Alle fikk 5 hver. aha. 








Elsker dere.






Alfa er søt.


Mislykket hoppe bilde.






Akkurat her følte jeg meg veldig sterk! ( eller Linnea som er lett da) 


Ada er pro.


Proft bilde.


Linneapus.


Sara , jeg elsker deg,




Ada.


Linnea pus og Alfa pus.












Haha jeg dør , haha jeg er veldig kul jeg.


Alfa satt på magen min . awww .Hun er såå søt.



Alle bildene er tatt med Sara og Ada's mobil, fordi ingen har kamera. Haha , det var kjempe gøy.


Q1: Hva syns dere om bildene ? Q2: Hva har dere gjort idag?

Hei

Nå har jeg just gjort leksene. OG sitter egentlig og vente på at klokka skal bli halv 5 så jeg kan stelle meg. Og gå på dansing. Dansing er utrolig gøy. Men syns Micheal Jackson dansen er utrolig vanskelig. Så jeg må øveøveøve. Sitter og spiser sånn godteri ting jeg fikk av søstra mi ifra tyskland. Sånn bitteliten ting. Haha. 

BTW AMALIE og HELNE HAR BURSDAG . Gratuler de i dette innlegget. Kjære Amalie og kjære Helene .nå har dere levd i 13 år. Glad i dere. ♥

Meg og Kaja for litt lenge siden . [ btw ,skrev dette innelgget i 4 tiden]


Q: Gratulerer Amalie & Helene ? 

UTÆÆÆÆÆÆ

Vi var ute idag også. Det var kjempe gøy , vi gikk på taket på Frøysland skole. OG det bråkte litt siden vi fikk vrengt noen takstein. Så var det en mann som busta oss. Gjett om han klikka. Han bare : Nå må dere komme dere ned med en gang. Jeg har ringt polletiet. osv. Hahhaa så gikk vi og var redde kjempe lenge, eller jeg var. Haha. Men det kom aldri noe polleti hahah !


De takene vi gikk på. ( haha , blir et stort minne)


Jai og Adriaan . pus.



Se da, vinden er ond.



Haha ,elsker dette bildet !.


Q1: Hva har dere gjort idag ? Q2: Hva syns dere om bildene ? Q3: Har dere blitt tatt for og gå på tak før?

Bildene ifra igår.

Igår var Cathrine hos meg. Så stakk vi opp til frøysland. For og møte adrian så var Safin og Jochi der. Så kom Mats og Marius etter vært. Så gikk vi ned og spiste på Zacos. Så skulle vi til skolen. Og der møtte vi June og Sondre. Så gikk alel vi til furulunden skole . ( vår skole alså)  . Så gikk vi rundt og litt sånn. Men det var i hvertfal evig gøy,  vi skal ut idag også. Gleder meg.


Jeg var redd for og brenne meg . hahah.


























Elsker deg Cathrine.


HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHA.








Adrian på taket , haha .








Hahhaha , evig søt du er. Elsker deg bestevennen min.




Så kom Mats og Marius.


Brillene til Marius.










URGE INTENSEEEEEEEEEEE + Mats da. haha neida. Awe Mats.






UTROLIG VÅR FØLELSEEEEEEE !


Q: 
Hva syns dere om bildene ?

GOD MORGEN.

.. Idag skulle jeg sove lenge. Siden igår gjor jeg ikke det siden jeg trodde det var skole. Men jeg hadde selvfølgelig glemt og skru av vekke klokka så den pep klokka 6. Men så sovna jeg til halv 9 så pep den igjen. Og nå får jeg ikke sove! ARG. Åh, jeg kan være så dumt i blandt. OG Cathrine er slem. Hun kaller meg blond minst 3 ganger om dagen når jeg er med henne :c





awe , se de to gamle bildene av meg og Cathrine. Hahahah . Den førtse er ifra vår i fjor. Og det siste er ifra sommer i fjor. Elsker deg jenta mi. Du er så søt! . Og du kan være veldig BLOND du også  altså! :c


Q: Når sto dere opp idag ?

Jenta mi er blitt 13 år.

NÅ er Kaja blitt tretten år.  Hun har levd 13 år.Og det er 13 år siden denne nydlige skapningen blei skapt. Hun er i Larvik akkurat nå. Hun kommer hjem i morgen / idag. Gratulere henne i kommentarfeltet her. Eller på hennes blogg : www.neff3.blogg.no . Da er dere små snille søte lesere ! ♥ 


Et gammelt bilde av meg og Kaja. Ifra ifjor sommer. HAHA elsker deg min aller bestevenn Kaja. ♥


//Cute is what we aim for - The curse of curve// .. God natt dere søte . hihihuhada. I morgen skal vi ut igjen med mange folk. Kommer bilder ifra idag også en eller annen gang.


Q: Gratulere henne ?

UTROLIG vår følelse !

.. Det er masse masse sol ute. Igår på skolen var det kokt varmt. Skulle trodd det var blitt sommer.  Jeg elsker våren jeg ! Hahha. Men Cathrine kommer snart,  så stikker vi opp til Frøysland og møter Adrian. Men først må jeg få i meg noe mat. 



Dette bildet er ifra når meg og Birthe gikk sammen en gang i påske ferien. Nå er det mye finere vær en det var på det bildet ! Gleder meg til ordentlig sommer og SKOLE FRI. Yah .


Q: Mye sol hos dere?

Det er ikke gøy.

.. Sitter her egentlig og er ganske trøtt. Vil gå og sove. Men da må jeg stelle meg på nytt. Men det er ingen ting og gjøre på dataen ingen er jo på nettby eller msn. Så jeg går og sover til 9 jeg!


// Alesana - Apology// .. Hahaha, gud kommer ikke over ta jeg trodde det var skole idag. God natt / God morgen.


Q: Si god natt / god morgen til meg ? :D

GOD MORGEN- det er ikke skole idag!!

Nå sitter jeg her ferdig stella og skulle akkurat til og spise. Så fant jeg just ut av at DET IKKE var skole idag. Jeg sto opp klokka 6 og begynte og sminke meg og rette håret. Så nå sitter jeg her klokka 10 over  halv 7 på en lørdags morgen. Og jeg pleier jo og vokne i 1-2 tiden. hahahahahahaha.


*SPRER FOR SONDRE*  Nettby @ Haugiss - sitt nye album !

//BlessThefall - time like these// .. Jeg er så utrolig dum. HAHHAHAH omg.


Q: Har dere stått opp tidlig på en lørdags  morgen / fridag og begynt og stelle dere og trodd det var skole ?

God natt - rawr

.. Dinosaours goes RAWR .. Okei det var bare noe random. Men skal legge meg faktisk, er ganske trøtt. Også mest fordi pappa står og gnåler. Okei jeg skal prøve og være på dataen klokka 10 tiden i mrogen. Fordi Cathrine tror ikke jeg klarer det. Også BTW, Cathrine jeg vet du kommer til og lese bloggen min i morgen tidlig. Er det greit om vi stikker bort på frøysland skole og møte Adrian?.. Det er viktig skjønner du! Takk Cathrine. Muehihiahoh. Vi sier at du vil.





030310 , beste dataoen i mitt liv. Kan ikke beskrive hvor mye jeg savner Tokio Hotel konserten. Kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker musikke til TH gutta. Jeg har vært en stolt liten Tokio Hotel fan i 3 år snart. Bill,Tom,Gustav og Georg. Er seriøst de fineste guttan . Eller de fineste skapningene på denne jord. Jeg hadde drept for og sett dem igjen. Tro meg JEG skal på den neste konserten i Norge. Uansett om jeg får lov eller ikke!


Q: Er det greit Cathrine pus ? ♥

HÅR.


Izzi Murder er drit pen. Gah. Vil serisøt ha håret hennes.


Q:
Hva syns dere om håret til Izzy Murder?

LookBook.nu


Top Shop Blazer from Second Hand, H&M Blouse, Some Stupid Plastic Shit from from My Brother's Jeans

Vintage Cardigan, Dangerfield Glasses, Kmart Leggings, I Love Billy Shoes
.. Gah , blir så lett inspirert.


Q:
Blir dere fort inspirert av ting ?

Heisann

.. Sorry for ingen blogging idag , skal prøve og skjerpe meg. Men det er søren med ikke lett. De fleste vet hva jeg prøver og komme meg i gjennom her i livet så. Også har jeg ikke kamera. Derfor er det så vanskelig og få blogget. Det er jo ikke så gøy og lese en blogg som aldri har bilder som passer til det jeg skriver om. 

Men ellers idag har jeg vært med Cathrine og Sondre, det var funny. Vi gikk litt rundt i kirkegården. Og jeg aner ikke hvorfor. Sondre hadde lyst av en eller annen grunn haha. Sondre du er søt du bestevennen min.


Så fikk jeg signs av denne nydlige skapningen her Cathrine. Jeg elsker deg jenta mi.'

// Sofijah - fly away//


Q: Hva har dere gjort idag?

we heart it




// Dead by April - Losing you// .. Jeg har bare så ubeskrivelig lyst på kamera. Hater meg selv for og ha mista mitt. Haha , jeg holder jo på og spare. Men mangler masse .. I morgen er det endelig fredag. Og jeg er ikke helt i topp humør for tiden. Arg alt er snudd opp ned. Jeg klarer bare ikke mere. Jeg arg. SKYT meg ..

God natt ..


Q: Hva syns dere om we heart it ?

DARE TO BE DIFFERENT ..


ya ..

Heisann , nå er jeg hjemme.

Idag var jeg jo hos Sara Sofie med Lars Martin og Magnus.Det var kjempe gøy.  Sara og Magnus er sammen, awe. De er kjempe søte sammen. Også var jeg på dansing. Seriøst jeg elsker dansing .


Så sitter jeg og spiser DOTS , nammmm .Men jeg er egentlig forbanna på Mamma , tror jeg dør. Det bobler inni meg og jeg vil bare skrike eller kaste noe i veggen. 


Q: Flere som liker dots ?

God Natt - jeg er sånn små trøtt

Jeg skal snart legge meg. Må finne tøy til i morgen , vi skal fortsette med filming på revy da. Jeg skal være soldat shit. Så må finne noe svart. Håper jeg få sove idag da. Jeg fikk jo bare 3-4 timer søvn i forje natt. Og vekke klokka glemte og ringe. Fuuuu. Så jeg måtte stå opp 10 på 7. Fikk dårlig tid da.  Pleier og stå opp klokka 6 jeg. 





//Bullet for my valentine - My heart burst into fire//  .. Skal til Sara sammen med Lars Martin og Magnus i morgen. Det blir kos det. Så er det dansing. Yay.  OG jeg vil ikke hete SONJA, det er så snålt. Jeg vil kalle meg for noe annet. Hjelpe meg med og finne på noe ?


Q: Hjelpe meg med og finne på noe jeg kan kalle meg for ?

LookBook

.. Jeg har aldri vært inne på lookbook før, og alle blogget om det hele tiden , så jeg måtte vel ta en titt jeg også. Og jeg elsker siden. Man får så mye inspirasjon. Jeg kunne jo ikke ha brukt alt selv. Men jeg syns bare det er så fint på andre.

Vintage Shirt

Isabel Marant Shirt

Dr.martens Boots, Dress from Bik Bok, Friis & Co Bag, Denim Vest



Embellished Tube Top, Key Necklace from Smithsonian, F21 Puff Skirt, Cage Wedges from Mom

Topshop, Dr.martens, 3bba.devote.se

Zara Coat, River Island Floral Dress

Thrift Store Lepord Print Top, D-tox Grey Hoodie, Ae Jean Short Shorts, Secret Ripped Tights


Q: Hva syns dere?

Jeg er sur!

Jeg får ikke lov til og høre på høy musikk lengre , jeg er så sur! Fordi jeg har ødlagt trommehinnene mine litt. Så vist jeg hører mere på høy musikk kommer jeg til og sprenge hål på trommehinnene.. SKIPT.


Jeg hører med ørepropp , så når jeg legger de ifra meg , er det like høyt som søstra mi hører på vanlig. Så når jeg tar de inn i ørende er det 3 ganger høyere. Inni ører liksom. 

//Bullet for my valentine - tears dont fall// ..


Q: Flere som elsker høy  musikk ?

Skyt meg ~ plis noen.. ?

Hei - jeg hadde verdens beste drøm.

Jeg drømte at Meg, Cathrine, Birthe, Hans, Thom, Mia, Niklas, Silke, Milena ,Marina, Katti og Nali osv. Var på sånn sommer leir ting. Også gjor vi utrolig masse gøy. Også fikk Meg, Cathrine , Mia ,Nali og Birthe rom i sammen. Så en dag blei Birthe borte. Og ingen merket det før vi skulle hjem. Også skjedde det masse mere pinlig. Som jeg ikke vil skrive , hahahha. Men i hvertfal det beste i drømmen var at meg og Mia blei bestevenner ++ Vi var på BLACK VEIL BRIDES konsert . Hahha. ♥


//Dead by April - Losing you// ..


Q: Har dere noen gang hatt en skikkelig gøy drøm ?

God morgen ..


.. Nå sitter jeg her utrolig trøtt og irritert over at folk må være så utrolig frekke hele tiden. Arg . Anonyme folk som driver og kommentere stygt på bloggen min hele tiden. Vær så snill, vist dere skal kommentere så i hvertfal ikke gidd og vær anonym. Da er dere bare så jævlig pyser. Og når dere faktisk har fritid til og kommentere stygt å viser det mere om hvordan dere er en meg. 

// Sofijah - Fly away// .. Husk jeg har det forferdelig fra før. Hjelper ikke og bare rakke ned på meg. For jeg blogger for og komme i bedre humør. Og vist dere bare skal kommentere stygt . Så gidder jeg ikke og blogge mere ..


Q: Flere som hater stygge kommentarer , greit nok vist du ikke får det så ofte. Men når man får det hele tiden . Da syns jeg det sårer.

JEG FÅR IKKE SOVE !

Jeg ligger i senga og får apsolutt ikke sove. Har prøvd på det i 3 timer. Men det nytter ikke. Så jeg skrudde på dataen , i håp på og ikke bli oppdaget av pappa. Fordi han tror jeg har sovna for lenge siden han. Jeg skal opp om 4 timer.  Så jeg burde vel sovee . Kommer et innlegg til når jeg har stått opp.

//Noen veldig gamle bilder av meg selv// .. MEN nå sier jeg godnatt !


Q: Noen andre som har problemer med soving ?

WHO IS HOTTEST ?

Alex Evans Vs. Andy Sixx Vs. Oliver Sykes Vs. Sam Koster ?

Klarer ikke og si hvem jeg syns. Men vist jeg måtte. Så blir det nok Andy Sixx. Jeg fant den videoen på NarTube. hahhahaah, jeg har aldri hørt om NarTub før nå.


Q: Hvem syns dere?

Noen få bilder ifra idag.

Hej

Hahhaha, Mp ! ♥


Kajaaaaaaaaaa, gi meg din one piece nå! 

//Brokencyde - Freaxxx//


Q: Hva har dere gjort idag ?

NEEI - hater tanken .

.. Fy fader , det er skole i morgen. Jeg har jo snudd døgnrytmen helt opp ned. Sovt til klokken 1-2 vær dag i påskeferien. Så skal jeg plutselig stå opp klokka 6 igjen. Kommer ikke til og få sove tidlig heller. Uff. Men vi var jo heldige som fikk en extra dag fri i forhold til ganske mange skoler !


Yay , hahah . Meg på toppen, Birthe under, Cathrine under der, Kaja under der og Maria Nathalie på bunnen ! ♥

//Eyes set to kill - This love you breath// .. Foresten , idag var jeg ute med. Kaja,Sara Sofie, Mp , Sondre og Marius. Vi tok noen bilder. Men de kommer ikke før på mandag. Siden Sara klarte ikke å få lagt inn bildene på dataen. 


Q: Når begynner dere på skolen ? I morgen eller igår ?

Jeg er med i blogg vs blogg !

.. Yay , kan dere vær så snill og stemme på meg. Da hadde dere vært superduper snille! Du kan stemme på meg 
HER ! ♥ Eller  HER! ELLER  HER ! . Haha , husk dere gjør meg super duper glad vist dere stemmer på meg! 


//Cinematic Sunrise - You told you love me// ..  AWEGHFJDS. se på de nydlige tingene og håret. Tror jeg hadde blitt lykkelig livet ut vist jeg hadde fått meg sånn hår. Hahahah.


Q: Kan dere stemme på meg ?

GOD NATT ~ for både store og små !


.. HAHHAHA , jeg er så kul. okej neivel.  Jeg tror igrunn jeg er blitt litt over trøtt.  Jeg er uten sminke og sove modus på bildene. Så ikke mobb. Bamsen min er kul hun heter PEGGY . Jeg er glad i bamser. Og ønsker meg til en verden med fult av fargerike spøkelser. IKKE SANT MIA? Hhehahuha. Ellers så sitter meg og Maria Nathalie og leker kule på web . HAAAHHAAHAHA. ♥

Okei okei okeej. Dette blei feil. Jeg fikk i meg litt cola. Blei over trøtt. Og lekte med mine bamser. Men jeg er ikke lykkelig vist det ser ut som det. eheh. JEG ER ET TOMT MENNESKE MED HUMOR. okej. Jeg er ikke glad . Og jeg er ikke lei meg. Sånn tom ? Eller så er jeg både glad og lei meg ? Vist dere skjønner. Så jeg er not happy og not sad but i feel me so empty. Et tom menneske med humor. Yeah rigth .. Jeg har slått opp med kjæresten min . Så nå er jeg singel. uff. Unnskyld < ' 3

//Rise against - Hero of War// 


Blei et litt rart inn legg , men i hvertfal God Natt ..


Q: Har dere følt dere tom noen gang ?

AWEEEEEE - tusen takk Maria Nathalie.

.. AWEE, har ikke ord hvor glad jeg blei for denne videoen. Maria Jeg elsker deg ! Og jeg vil aldri forlate deg. Jenta mi. Vårt vennskap har vart i 13 år nå. Og jeg håper der varer mye lengre. Du betyr så mye. Du var min første venn vist jeg ikke husker feil. Aw denne videoen var bare så søt! Maria Nathalie ~ Jeg elsker deg  ♥


Q: Har dere en søt bestevenn ?

TO gamle bilder - MÅÅ se !


HAHAHHAHHAA .. Jeg var så stolt over DET bildet før. Fordi jeg satt og holdt på en ekte tiger i Thailand for
veldig lenge siden. Tror det var i 2004 .


HAHAHHAHHAH. Mine halv  brødrer og søstrer. Meg lavest . Huhuh. Lenge siden da. Nå er jeg høyere en 
Benjamas 

//God Natt// .. ♥


Q: Hva syns dere om bildene?

Vurdering : Rebekah



Header : Kjempe fin , jeg likte den . Har ikke noe mere og si. 6+

Design : Alt går i hvitt, men det er ryddig og avslappene og lese. Også passer designet til headeren. 6-

Innlegg : DU SKRIVER så utrolig bra. Jeg elsker skrive måten din. Du har alltid bilder nesten. Og jeg kan ikke se en enste skrive feil. Bildene er god kvalitet og det er bra. Men jeg savner noen videoblogger ! 5+

Hele bloggen din : Hele bloggen din er kjempe fin, når du kommer inn på den så tenker man lett med en gang " denne må jeg innom oftere" . Jeg er fast leser. Og jeg elsker den så jeg gir hele bloggen din en STERK 6 !

http://rebekahlouise.blogg.no/  < bloggen hennes, besøk den Det er totalt vert det !


Q: Hva syns dere om vurderinga ?

SCENE VS. EMO


.. Selv jeg vet ikke helt. Men kanskje jeg syns SCENE.  Selv om jeg syns begge stilene er kjempe fine. NÅ snakker jeg om kle stilen emo. Det er jo noe som heter det og nå på denne tiden ?


Q: HVA SYNS DERE , EMO vs SCENE ?

JEG HAR FÅTT MEG FANS ~ signs altså.


Awe , fra Niklas . TÆKK. SAUEN min .


Aw , Fra Marina . TAUSENTAKKEE.


Awe, Takk  Henriette . søtis.


Aw , Takk Elisabeth , nerden min . huehi.


Aw , Takk Silke , SØTAA.


Aw , Takk Ami . penis  = PEN 


Awe,  takk Katti. du er söt .

//Brokencyder - Sex toyz// .. Det var mange flere jeg hadde fått , men har klart og mista dem på dataen. Har over mange 1000  bilder og over 400 mapper. Så finner ikke så lett fram. Hahaha. MEN tusen takk for alle jeg har fått!


Q: Hva syns dere om signsene ?

HVAA gjør dere akkurat nå ?

. Skal jeg si dere hva jeg gjør nå ? Jo jeg kjeder meg. Og sitter og gomler i meg godteri. Eller nei. Har hatt en ting av påske egget mitt. Så det er helt fult . JEG ORKER ikke og spise. Også mamma tvinger i meg mat. uffh. Ellers så surfer jeg rundt og leser blogger og nettby. Jeg heter :  xcutex . på nettby. Så si hei der. Da blir jeg glad. 


mfduisdhskjdsdskalksaøl = hej 


UT MED ROMPA FOR OG ÅPNE EN DØR JA, umg .



Q: SÅEE, hva gjør dere nåå ?

ALLE TH FANS LES DETTE! ~ viktig .

Jeg har utrolig lyst til å få med så mange TH fans som mulig til å lage en TH fanvideo til guttene våre!! Jeg har tenkt på i flere måneder nå om jeg kanskje skal spre det til TH fans, men jeg har visst ikke gjort det før NÅ! Hvis vi for eksempel får med 15-20 TH fans[selfølgelig mange flere, hvis vi får med flere] som stiller opp i Oslo(?) [Eller et annet bestemt sted] Og kanskje sover på et hotell i 2-3 dager og filmer masse, synger, koser oss og sist men ikke minst snakke mye om TH!

Vi kan for eksempel lage en diger plakat som det står "Tokio Hotel come back to Norway, we miss u" eller noe lignene, eller "Tokio Hotel für immer" [det er det samme hva det står, bare alle som stiller opp er enige], også kan vi dra til et sted i Oslo(?) der det kanskje ikke er så mange rundt, også stiller vi opp et kamera og filmer at vi synger en eller annen TH sang, også kan vi si i kor "We want Tokio Hotel"! Og selfølgelig gjøre masse mere morsomt!

Jeg kopierte rett ifra Henriette // www.thblogg.blogg.no // . Men det var en utrolig god idè syns jeg. Det hadde vært så utrolig gøy. Og tenk på hvor glade guttene våres kan bli av den videoen ? Men oslo er langt her ifra 5-6 timer ? Jeg tror jeg ikke hadde fått lov til dra.  MEN jeg skal i hvertfal prøve og mase. Men vist ikke kunne vi jo ha dratt et annet sted  vist det er noe annet som passer fordi fleste da! 

Men vist jeg ikke kunne ha vært med da må dere søren med REDIGERE INN ET BILDE AV MEG. hahahha . Ja faktisk så må dere det : ]




Q: BLIR DERE MED PÅ OG LAGE EN VIDEO TIL TH GUTTA VÅRES ?

HEEEEEJJA bloggen ;**

Okei over skriften var kødd  ( hahahahha herma ikke etter Maria Nathlie , nanananana ) . Sara holder på og finne tøy hun kan gå  med idag i mens jeg bare sitter her og blogger. Hehea. Ingen av oss har kamera så det blei ikke noen bilde.

Idag har jeg sykt lyst til og finne på noe med min herlige gjeng. Men det er så trist vær ute det regner litt.  Og tror ikke vi 10 jentene kan samles inne hos noen. Så da blir dett vel kanskje ikke noe. Btw skjekk bloggen gjeng blgogen vår : www.rainb0wgirls.blogg.no



Kaja, Sara , Maria, Maria Nathalie , Cathrine, Ada, Linnea ,Sandra , Birthe og SONJA. ♥


Q: Har dere en gjeng ? Q: Vist dere har en gjeng, hvor mange er dere i den ?

GOD MORGEN - skal jeg kanskje overnatte med Sara.

.. Endelig skal kanskje meg og Sara overnatte. Det er så utrolig lenge siden. Savner det sånn. Savner den sommeren vi alltid gikk sammen. Nå går vi aldri sammen lengre nesten. Men endelig så skal vi overnatte idag. Håper jeg kan da. Vist ikke tar jeg selvmord. Hahaha neeeida. 

VÆÆÆR så snill og ikke drep meg fordi jeg la ut dette bildet. Men du er så ubeskrivelig søt jenta mi. ♥


Du er nydlig , du Sara.


HAHHAHHAA, vi har våre minner i 3-5 klasse . ( bildet er tull )


I sommer en gang . ( sist gang vi overnattet sammen bare oss to.)


I sommer .


Q: Har dere mistet kontakten med en av deres bestevenn/ bestevenner ?

Ute idag - Sondre,Sonja,Birthe og litt Sara.



SELVUTLØSER, jeg var ikke helt klar over bilde.


masse røy, øsj.


HAHAH, Aw Sondre vennen.


ignorer meg.


Vi skulle egentlig på Zacos men så var det stengt. Så gikk vi heller bort på Mix


BARNEMENY EIER.


Sondre forteller noe til meg, haha.


Der lo jeg vist litt.












Jåw


like sko , haha.


DRIT SKUMMELT, det var langt ned.


Jeg har høydeskrekk. Så jeg måtte tviholde i den stanga .


Mandal er en fin by.


Jeg frøys. haha.


Q: Hva har dere gjort idag? Q: Hva syns dere om bildene?

HEY , jdlsjfl .

.. Nais over skrift eller hva ?  Eller nei. Suger til og finne på overskrifter. Haha , men jeg har ikke klart og lurt noen idag. Og har blitt lurt 6 ganger idag. Ikke stolt over meg selv.  haha uff. Jeg som skulle lure så mange i år. Så klarte jeg ikke og lure noen. 


//Social Suicide - 5th Man on a Dead Man's Grave// 



Q: Har dere lurt noen eller blitt lurt ?

VIDEO BLOGG : SMINKEVIDEO

.. DERE vet jeg ikke har kamera, så jeg tok bare bilder med speilrefleks kameraet til Birthe. Og lagde det til en video. Siden nå er det sikkert over 10 stykker som har mast om sminke video. Og jeg har aldri hatt lyst. Men jaja , alt for dere leserene mine. Håper dere skjønner noe av videoen .


Q: Hva syns dere?

EMO GUTTER hot or not ?


.. Akkurat nå valgte jeg Bare Andy Sixx som bilde. Men de fleste vet jo hvordan emo stilen på gutter ser ut.  JEG SYNS DET er sååå utrolig fint. Det er så mega deilig på gutter at jeg holder på og dø. Haha eller nei jeg dør jo ikke hihi men uansett. Så er det kjempe utrolig mega hot fra meg. Men hva syns dere?


Q: Emo gutter HOT or NOT ?

Jeg liker IKKE 1. april .

Vet dere hvorfor ? Fordi jeg blir alltid lurt. hahaha. Jeg er så lettlurt , Også KLARER jeg aldri og lure noen. Allerede 2 som har klart og lurt meg. Og jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal bli lurt flere ganger idag. Så på kvelden idag så skal jeg si hvor mange ganger folk har klart og lurt meg. Og hvor mange ganger jeg har lurt folk. MUHIAHIHOHO. Gled dere. I år er Sonja en liten luring ! (6)


Jeg er litt sånn kul . Muheiho. Neida. 


Det kom en søt liten jente og stilte seg der når Birthe skulle ta bilde av meg. Måtte sensurere bilde pga , kan jo være jenta ikke kan bli lagt ut på nett. FORDI JEG HAR NETTVETT faktisk. Ellers så sitter jeg der og små fniser.

Jeg har foresten lagd en sminkevideo , men jeg har jo ikke kamera. Så det blei til bilder. Som jeg har redigert til en video. Men youtube er jo helt forvrengt klikka. Så får ikke lagt den ut akkurat nå. Men den kommer jo senere!


Q1: Er dere lettlurte? Q2: Er youtube fucka hos dere også ?

leser denne shiten av bloggen nå

hei, jeg er altså Sonja les mitt liv. Og du vil bli overasket. Jeg er gal, elsker musikk dansing venner og foto. Jeg er også litt random og litt hissig, lol. Takk for at dere gidder å lese alt det tåpelige jeg skriver her på denne bloggen!

Legg meg til som venn

Norske blogger

Kategorier

Arkiv



hits